icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین تجربه رانندگی با رنو کپچر 2020

تجربه رانندگی با رنو کپچر 2020

comments 0 1398/12/21

سال 2012 برای رنو سالی کاملا متفاوت بود چرا که برای نخستین بار کپچر را بعنوان کوچکترین کراس اوور خود به جهان معرفی کرد . این خودرو همچنین نختسین خودرویی از رنو بود که به فروش 1.5 دستگاهی در سرتاسر جهان دست یافت. حالا نوبت به نسل جدید این خودرو رسیده و اتو اکسپرس نیز آن را در جاده‌های بریتانیا تست کرده است.

کپچر جدید از همان پلتفرم CMF-B بکار رفته در جدیدترین نسل کلیو استفاده کرده و 110 میلی‌متر طویل‌تر، 19 میلی‌متر پهن‌تر و 17 میلی‌متر قدبلندتر از نسل پیشین است. جلوپنجره پهن‌تر و چراغ‌های جلو و عقب LED نیز باعث می‌شوند این خودرو حضور گیراتری در جاده‌ها داشته باشد.

استفاده از ساختار کلیو جدید در تجربه رانندگی کپچر هم خودش را نشان می‌دهد. فرمان خودرو دقیق بوده و اعتمادبه‌نفس کافی در هنگام عبور از جاده‌های نازک و پر پیچ و خم را ایجاد می‌کند. سیستم تعلیق نرم کپچر هم باعث می‌شود این خودرو ریلکس تر از اکثر رقبای خود حس شود. تکان هایی در بدنه دیده می‌شود اما این تکان ها به خوبی کنترل شده و از طرفی شاهد سواری نرم جتی در جاده‌های ناهموارتر هستیم.

داخل کابین شاهد الهام گرفتن از کلیو جدید هستیم اما این چیز بدی نیست. استفاده از پلاستیک‌های نرم در بخش‌های گوناگون کابین باعث شده‌اند کپچر از این نظر پیشروی کلاس خود باشد. کیفیت ساخت کابین نیز سطح بالا احساس می‌شود.

پلتفرم جدید و ابعاد بزرگ‌تر باعث افزایش فضای داخلی شده‌اند. فضای پای عقب بهبود یافته و طبق گفته رنو محفظه بار نیز به 536 لیتر رسیده است. البته نکته‌ای وجود دارد: نیمکت عقب هم‌اکنون جلو و عقب رفته و در این حالت فضای بار به 422 لیتر خواهد رسید.

خودروهای پایه دارای برف‌پاک‌کن‌ها و سیستم تهویه مطبوع خودکار، دستیار حفظ خودرو بین خطوط، هشدار خروج از مسیر، تشخیص علائم ترافیکی، ترمز اضطراری خودکار و کروز کنترل هستند.

یک صفحه دیجیتال 4.2 اینچی بین پشت آمپرها قرار گرفته و صفحه‌نمایشی 7 اینچی نیز در داشبورد خودنمایی می‌کند. مدل‌های پایه همچنین از ناوبری برخوردار هستند. صفحه‌نمایش یاد شده گرافیک خوبی داشته اما به اندازه رقبای گروه فولکس‌واگن روان و خلاقانه نیست. البته خبر خوب اینکه سیستم اطلاعات سرگرمی این خودرو به‌صورت استاندارد از اپل کارپلی و اندروید اتو پشتیبانی می‌کند.

اما بزرگ‌ترین نقطه‌ضعف کپچر چیست؟ پیشرانه 1 لیتری بنزینی بکار رفته در مدل TCe 100 تست شده. این پیشرانه 99 اسب بخاری با گشتاور 160 نیوتون متری همراه شده و بسیار کم‌رمق است زیرا باعث ایجاد شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت 13.3 ثانیه‌ای می‌شود؛ اما خب نیمه‌پر لیوان هم مصرف سوخت مناسب آن حتی در دنیای واقعی می‌باشد.

کپچر در بزرگراه نیازمند تحت‌فشار قرار دادن پیشرانه برای سرعت گرفتن خواهد بود هرچند گیربکس 5 سرعته دستی بکار رفته در مدل تست شده عملکرد نرم و روانی داشته است. ما همچنین مدل 1.3 لیتری TCe 130 را تست کردیم که اگرچه گیربکس اتوماتیک آن کند بود اما قدرت بیشتر آن باعث دلپذیری بیشتر این شاسی‌بلند فرانسوی شده بود.

کپچر فاکتورهای زیادی برای موفقیت در بازار دارد و شرایط لیزینگی رقابتی رنو نیز باعث می‌شود خریداران بیشتری به سمت این خودرو جلب شوند. این خودرو از نظر شرایط اقساطی هم‌ردیف خودروهایی مثل سئات آرونا، اشکودا کامیک و سیتروئن C3 ایرکراس می‌باشد. به این موارد باید گارانتی 5 ساله/160 هزار کیلومتری رنو را نیز اضافه کنید که اطمینان خاطر خریداران را در پی دارد.
برای افرادی که به دنبال هزینه‌های کمتر هستند نسخه پلاگین هیبریدی عرضه خواهد شد. این خودرو برای اولین بار در این کلاس عرضه می‌شود و مجموعه باتری 9.8 کیلووات ساعتی آن برد حدود 50 کیلومتری ایجاد خواهد کرد.



پیش از این گزینه‌های زیادی در کلاس کراس اوورهای کوچک وجود نداشت اما رنو کپچر بهترین را ارائه کرده است. بله برخی رقبا سواری بهتر یا فضای بار جادارتری دارند اما تعداد معدودی از آن‌ها می‌توانند چنین ویژگی‌های خوبی داشته باشند. عرضه نسخه پلاگین هیبریدی در چند ماه آتی نیز باعث گسترده شدن جذابیت‌های کپچر جدید برای خریداران خواهد

مشخصات رنو کپچر TCe 100 آیکنیک

مشخصات رنو کپچر TCe 100 آیکنیک

  • قیمت: 20560 پوند
  • پیشرانه: 3 سیلندر 1 لیتری بنزینی
  • قدرت/گشتاور: 99 اسب بخار/160 نیوتون متر
  • گیربکس: 5 سرعته دستی، دیفرانسیل جلو
  • شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت: 13.3 ثانیه
  • حداکثر سرعت: 172 کیلومتر در ساعت
  • مصرف سوخت: 6 لیتر در هر صد کیلومتر

برچسب ها:

رنو کراس اوور
user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1398/12/21
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط