icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه رنو کپچر با سانگ یانگ تیوولی،فرانسوی بخریم یا کره ای

مقایسه رنو کپچر با سانگ یانگ تیوولی،فرانسوی بخریم یا کره ای

comments 7 1396/3/9

تحريريه پرديس خودرو :خرید خودروهای شبه شاسی بلند یا همان کراس اوور به یک تب جهانی تبدیل شده است. از همین رو کلیه خودرو سازان جهان در سبد محصولات خود حتما یک کراس اوور جمع جور یا همان کراس اوور سگمنت B عرضه می کنند.در کشور ماه در این چند سال اخیر واردکنندگان و تولید کنندگان خودرو همگی یک کراس اوور درلیست محصولات خود جای داده اند.خودروهای نظیر رنو کپجر،سوزوکی ،لیفان X50،جک اس 5،رنو کپچر و سانگ یانگ تیوولی که در حال حاضر رقابتی سنگین بین این خودروها موجود می باشد.اما ما در این مقاله می خواهیم به دو خودروی اصیل کره ای و فرانسوی بپردازیم و مقایسه کوتاه بین رنو سانگ یانگ تیوولی و رنو کپجر انجام دهیم.چرا که هر دو از امکانات خوب و کیفیت بالا بهره می برند.

مقدمه

سليقه خريدارن خودرو در چند سال گذشته بشدت تغيير كرده است .در سالهاي نه چندان دور خريدارن بدنبال خودرو هايي با بدنه بزرگ و حجم موتور بالا بوده كه بتوان حس قدرت طلبي و رانندگي راحتي را براي آنها به ارمغان بياورد. اما با گذشت زمان و شلوغي شهرهاي بزرگ و افزايش روز افزون قيمت سوخت و كاهش درآمد هاي قشر متوسط الگوي خريدران به كلي تغيير كرده و روي به خودروهاي جمع و جور و مصرف سوخت كم آورده اند . بطور كل بايد گفت در جهان كنوني اقتصادي بودن خودرو براي خريدران بسيار مهم و يكي از گزينه هاي مي باشد. از همين رو سازندگان خودرو هم با اين تغيير الگو در محصولات خود تجديد نظر كرده و بدنبال ساخت خودروهايي مي باشند كه هم نشاني از خودروهاي بزرگ و جادار قديمي داشته باشد و هم از نظر اقتصادي مقرون به صرفه باشد. رنو كپچر حاصل چنين تفكري مي باشد.خودروی سانگ یانگ تیوولی و رنو کپچر حاصل چنین طرز تفکری بوده اند.

مقایسه طراحی خارجی کپچر و تیوولی

مقایسه طراحی خارجی  کپچر و تیوولی
مقایسه طراحی خارجی  کپچر و تیوولی

طراحي خارجي رنو كپچر هيجان انگيز و جوان پسند مي باشد.نماي جلوي خودرو متشكل شده از دو چراغ باريك كه توسط يك جلو پنچره كشيده به يكديگر متصل شده است  پرژكتورها و چرغهاي روزتاب توسط يك قاب غير همرنگ با بنده خودرو احاطه شده كه بر زيبايي جلوي خودرو مي افزايد.چراغهاي عقبي خودرو بصورت بيضي  بوده كه  چراغ دنده عقب در مركز آن مي باشد

گلگير ها و بدنه خودرو بصورت عضلاني طراحي شده تا كمي خودرو بزرگتر و جسور تر به چشم آيد .ابعاد خارجي خودرو نشان از جمع جور بوده خودرو مي دهد ..از نكات جالب طراحي خارجي متفاوت بودن رنگ سقف خودرو و بعضي از قسمت هاي بيروني خودرو با رنگ اصلي بدنه بوده كه باعث اسپرت شدن خودرو مي گردد.

اما طراحی خارجی سانگ یانگ تیوولی بطور کل متفاوت با رنو کپچر می باشد. در رنو کپچر سعی شده بیشتر از خطوط منحنی و نرم استفاده شود .در صورتی که در طراحی  تیوولی بیشتر از خطوط تیز و زوایا خاص بهره می برد. چراغ هاي جلوي نوك تيز و ذوزنقه اي داراي چراغ هاي LED مخصوص روشنايي روز مي باشند.چراغ هاي جلو در تركيب با طراحي خط هاي موجود بر روي سپر جلو ظاهر هوشمندانه و اسپورتي به سانگ يانگ تيوولي  مي دهد.

بطور کل باید گفت سیلقه افراد برای ظاهر خودرو متفاوت بوده و نمی توان گفت ظاهر کدام خودرو زیباتر است. هر دو خودرو از ظاهری جوان پسند و بروز برخودار بود که دل هر ببینده ای را می ربایند. اماباید گفت که سانگ یانگ بدلیل استفاده از زویای تند و خطوط تیز از چهره خشن و تهاجمی تری بهره می برد که باعث شده که بیشتر مورد توجه نسل جوان قرار گیرد.

مقایسه طراحی داخلی کپچر و تیوولی

مقایسه طراحی  داخلی کپچر و تیوولی
مقایسه طراحی  داخلی کپچر و تیوولی

طراحي جلو داشبورت و ادوات رنو کپچر بسيار آرگونوميك و متناسب با فضاي بيروني خودرو مي باشد.اداوات تهويه مطبوع آن متشكل از دو دايره غير متقارن مي باشد كه بشكل جالبي در كنار هم قرار دارد.صفحه پشت آمپر خودرو هم از دو دايره تشكلي شده كه توسط يك بيضي كه وظيفه نشان دادن سرعت را بر عهده دارد به يكديگر متصل شده است.مواد بكار رفته در داشبورت كمي سخت و ارزان قيمت بوده كه براي اين خودروي اقتصادي كمي عادي به نظر مي رسد. .صندليهاي خودرو براي مسافرت هاي درون شهري مناسب و نرم به نظر مي رسد ولي براي مسافرت هاي طولاني مدت كمي نارحت كننده مي باشد.

 طراحی داخل تیوولی همانند ظاهر خودرو بیشتر از زوایای خاص استفاده شده تا بتواند هارمونی خاصی با فضای بیرونی داشته باشد . همچنين,همانند رنو کپچر كنسول مركزي داراي صفحه ي نمايش لمسي TFT بزرگ به همراه سيستم اطلاعاتي – سرگرمي ميباشد كه به راننده كنترل سيستم آب و هواي داخل خودرو,سيستم كنترل اسمارت فون,سرگرمي,سيستم تغيير نحوه ي رانندگي,ديد دوربين و غيره را ميدهد.داخل اتاق از مواد با كيفيتي ساخته شده است كه داراي رنگ هاي مشكي پيانويي و قرمز ميباشند.عناصر كروم و داشبورد قرمز با صندلي هاي قرمز و فرمان داراي كليد هاي مختلف قرمز مشكي خودرو تركيب زيبايي ايجاد كرده اند.

بطور كل بايد گفت طراحي داخلي و خارجي اين خودرو بگونه اي است كه حس جوان پسندانه  و اسپرت بودن القا  گردد.ولی از نظر پردیس خودرو طراحی داخلی سانگ یانگ تیوولی کمی به رنو کپچر برتری دارد .چرا که مواد بکار رفته در داخل کابین خودرو با کیفیت تر و طراحی جلو داشبورت آن از هارمونی بهتری برخودار می باشد.

مقایسه پیشرانه کپچر و تیوولی

مقایسه پیشرانه کپچر و تیوولی
مقایسه پیشرانه کپچر و تیوولی

همیشه برای مقایسه دو خودرو مهمترین قسمت موتور و قدرت خروجی  آن می باشد.امروز خودروسازان مطرح جهان بدنبال حجم پایین تر و قدرت بیشتر هستند.از همین رو رنو کپچر گوی رقابت را از تیوولی می رباید.در زیر کاپوت رنو کپچر یک پیشرانه 1.2 لیتری توربو شارژر بوده که قدرت موتوری برابر با 120 اسب بخار در دور موتور 4900 دور بر دقیقه  تولید می کند.اما تیوولی از یک موتور 1.6 لیتری بهره می برد که  قدرت خروجی معادل 128 اسب بخار در دور موتور 6000 دور بر دقیقه  تولید می کند . این یعنی فقط 8 اسب بخار بیشتر از رنو کپچر تولید می کنند در برابر 400 سی سی حجم موتور بیشتر . این مقدار باعث افزایش مصرف سوخت بیشتری می گردد. مصرف سوخت رنو کپچر بصورت ترکیبی برای با 4.7 لیتر در 10 کیلومتر و برای سانگ یانگ تیوولی 5.7 لیتر می باشد. توربوشارژ اين خودرو در محدوده دور موتور 2000 دور در دقيقه وارد مدار شده و حداكثر خروجي توان موتور از اين دور قابل دسترسي است. لازم به ذكر است كه دور موتور 2000 معمولاً از دنده ١ به بعد در دسترس قرار مي گيرد و اين بدين معني است كه حداكثر توان موتور را به محض خروج از دنده يك و در دنده دو خواھيم داشت و در نتيجه خودرو بسيار سريع شتاب گرفته و در صورت نياز به حركت پرشتاب مي تواند بسيار لذت بخش باشد و به سرعت به نياز راننده پاسخ دھد.

ضمن اينكه 90% قدرت موتور در دنده يك و دور موتور 1500 قابل دسترسي خواھد بود بنابراين در شتاب گيري و حركت اوليه خودرو بسيار چابك خواھد بود. اين امر بدليل استفاده از تكنولوژي VVT در اين موتور است.

در طراحي موتور اين خودرو رنو از اصول طراحي موتور خودروھاي فرمول يك خود بھره برده است و از آلومينيوم براي ساخت آن استفاده شده است و ھمانطور كه مستحضريد رنو ھمه ساله در بين خودروھاي مسابقات بين المللي فرمول يك جزو برترين ھا بوده است. 

اعداد و ارقام فوق مشخص می کند که تکنولوژی موتور رنو کپچر بالاتر از تیوولی بوده و با 0.4 لیتر کمتر قدرتی تقریبا برابر با تیوولی تولید می کند . قابل ذکر است که 8 اسب بخار برای مصارف روزانه و حتی مسافرت ها برون شهری اصلا قابل حس کردن نمی باشد.

مقایسه جعبه دنده کپچر و تیوولی

تیوولی برای انتقال قدرت موتور به چرخهای جلو از دو جعبه دنده 5 سرعته دستی و 6 سرعته اتوماتیک تیپ ترونیک  بصورت سفارشی بهره می برد.رنو کپجر هم از یک جعبه دنده 6 سرعته دو کلاچه بهره می برد.هر دو خودرو در جعبه دنده اتوماتیک مشخصاتی تقریبا یکسانی دارند که دارای کارایی نرم و تعویض دنده مناسبی می باشند.

استاندارد ایمنی

استاندارد ایمنی
استاندارد ایمنی

در این قسمت سانگ یانگ تیوولی حرفها بسیاری برای گفتن دارد.تیوولی دارای ایربگ راننده و سرنشین جلو – ایربگ های پرده ای – ایربگ های جانبی – مجموعاً ۶ کیسه هوا در ۱۰ نقطه مختلف – سیستم فعال شونده پشت سری ها در هنگام تصادف می باشد که در مقابل رنو کپچر فقط دارای 4 کیسه هوا که دو عدد برای سرنشینان جلو 2 عدد کیسه هوای جانبی بهره می برد.همچنین در تست های تصادفی که از این دوخودرو بعمل آمده تیوولی امتیاز های بیشتری را کسب کرده است. در اخر هم در تست آلایندگی رنو کپچر دارای یورو 5 و سانگ یانگ تیوولی دارای استاندارد یورو 6 می باشد.

با توجه به مطب فوق در مقایسه  ایمنی رنو کپچر حرفی برای گفتن در مقابل تیوولی ندارد.

تست رانندگی

تست رانندگی
تست رانندگی

با نشستن پشت فرمان رنو کپچر اولين چيزي كه نظر شما را جلب خواهد كرد ديده خوب نسبت جاده و پيش رو مي باشد. اما اين موضع در خصوص ديد عقب خودرو صدق نمي كند زيرا ستون و شيشه كوچك عقب خودرو كمي ديد  پشت را ضعيف كرده و نقاطي كور ايجاد كرده است.

با روشن كردن خودرو صداي نسبتا ضعيفي بداخل اتاق به گوش مي رسد. با شروع به حركت از شتاب  ضعيف اين خودرو روبرو خواهيد شد كه با تعويض دنده از يك به 2 و رفتن دورموتور به 2000 دور بر دقيقه توربوي خودرو وارد مدار شده و حداكثر قدرت خودرو را در اختيار راننده قرار مي دهد.در هنگام حركت خودرو صداي كمي وارد اتاق مي شودولي  براي اين خودروي سبك كمي عادي مي باشد.سيتم تعليق خودرو در پستي و بلندي هاي داخل  عملكرد مناسبي داشته و سواري نرمي را در اختيار سرنشنان قرار مي دهد.

رانندگی با تیوولی هم مانند رنو کپچر حس خوبی را به راننده القا می کند.اما کمی صدای موتور و محیط بیشتر از رنو کپچر در داخل کابین به گوش می رسد که البته آزار دهنده نمی باشد.

نظر پردیس خودرو

هر دو خودروی رنو کپجر و تیوولی از همه نظر تقریبا در شرایط یکسانی قرار دارند.در مقایسه پیشرانه رنو کپچر دارای برتری بوده و در قسمت ایمنی تیوولی دارای امکانات بهتری می باشد.پس مقایسه بین این دو خودرو بستگی به سلیقه و نوع نیاز های افراد متفاوت است.اگر برای شما رانندگی نسبتا نرم و مصرف سوخت پایین مهم است قطعا رنو کپجر مناسب شما خواهد بود . اما اگر شما ظاهر جسور و عضلانی به همراه حجم موتور بالاتر و ایمنی بیشتر مهم است بسراغ تیوولی بروید.

در خصوص قیمت این دو خودروهم باید گفت که تیوولی با قیمتی برابر با 89 میلیون تومان از سوی رامک خودرو عرضه می شود .در مقابل رنو کپچر قیمتی برابر با 105 تا 112 میلیون تومان را دارد. با نگاه به قیمت این دو خودرو مشخص است تیوولی با امکاناتی مشابه رنو کپچر قیمتی بسیار پایین تر دارد که قطعا این خودرو را در بازار موفق خواهد کرد.

user-img

نویسنده :

comments 7 1396/3/9
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img

AMIR 1397/3/19
9:10:34

هر دو خودرو از نظر جذابیت دارای ویژگی های منحصر به خودشون هست که بستگی به سلیقه داره اما اینکه کپچر 2تا ستاره بیشتر تو بازار جهانی داره به بعضی از ابشناش دادن مثل سوختش .......... ولی تیولی بهتر چون امنیتش بیشتر اونم با جاده های ایران ولی چرا ما خود شرکتهای داخلی ایجور خودرو هارو طراحی نمیکنن یعنی از ی کشور به مساحت حتی کمتر از شیراز عقب ترین یا پول وارداتش تو جیب بعضی ها میره.............................

علی 1396/8/16
16:38:36

اگر در مورد اعتبار و اصالت صحبت کنیم باید گفت اون زمانی که سانگ یانگ با موسو در بازارهای جهانی جولان می داد رنو درگیر پروژه شکست خورده رنو 21 بود. اعتبار سانگ یانگ و پیشینه این خودرو سازی در طراحی خودروهای شاسی بلند خیلی بیشتر از رنو هست. در کل رنو در برابر تمام خودرو سازهای اصیل مثل تویوتا یا میتسوبیشی یا کیا یا سانگ یانگ هیچ حرفی در مورد استقامت نداره

علی اکبر 1396/8/27
12:20:20

متاسفانه بعضیها یه حرفایی میگن که درست نیست کل اعتبار سانگ یانگ به 20 سال نمیرسه رنو 120 ساله داره ماشین میزنه اون موقع که موسو میزد موتور رو از بنز میگرفت مینداخت رو اتاقهای مسخره خودش سانگ یانگ اصلا خودرو ساز نیست ومونتاژ کاره نویسنده این مقاله هم خیلی سطحی این دوتا رو بررسی کرده کپچر خیلی سرتره کپچر 8اسب بخار قدرت کمتری داره ولی 35 نیوتن متر گشتاور بیشتری داره که تو دور موتور پایینتر در اختیار قرار داره وزن تیوولی 120 کیلو سنگینتره سانگ یانگ فقط آپشن وبزک هست هنوز نتونستن نسبت قدرت ووزن رو معقول حساب کنن

احسان بهمنی 1396/5/31
19:13:5

تیوولی اول که اومد با قیمت ده تا دوازده میلیون پایین تر از کپچر؛ خریدش به نظر منطقی تر میومد. ولی الان که به خاطر بازار سیاه ایجاد شده توسط شرکت ارائه کننده، ۱_قیمتش حدوده هفت تا هشت میلیون گرون تر از کپچر هستش، ۲_شرکت سانگ یانگ بی نام تر و بی اصل و نصب تر هست نسبت به رنو، و۳_ تمام کسایی که خریدن از محدود بودن شرکت های خدمات پس از فروش سانگ یانگ در کشور و نوع برخوردشون ناراضی هستند، فک نکنم خرید تیوولی خوب باشه بعید میدونم اصا بشه این دو رو مقایسه کرد. کپچر خیلی بهتره

فرهاد 1396/5/6
12:6:5

به نظر من تیوولی بهتره. محصولات رینو زیر 150 میلیون کاملا مشخص برای قشر پایین ساخته شدن که بتونن ماشین با کیفیت بخرن. اما تو ایران این محصولات را به قشر متوسط می فروشن. اما تیوولی زیباتر و لاکچری تر به نظر میاد

علی 1396/4/26
12:42:7

کپچر خیلی سره در نمایشگاه البرز دیدیم. ارتفاع کف کپچر از زمین خیلی بالاتره با بدنه فوق العاده خوشگل با فضای داخی خیلی بزرگتر و جای سرنشین عقب بزرگتر. میله های بالای سقف را نداره تا در کاغذ تنها یه کمی از 2008 و تیوولی بزرگتر باشه ولی در عمل خیلی بزرگتره. جا برای سر نشینان عقب کافی هست. برند رنو نیسان قابل مقایسه با برندهای بی نام نیست از طرفی کپچرهای ایران کاملا وارداتی و ساخت اسپانیا است.

پارسا 1396/4/9
22:34:28

البته رنو کپچر توی euro ncap امتیاز بیشتری داشته و 1 ستاره در مقابل نسخه فول و 2 ستاره در مقابل مدل پایه ایمنی بیشتری دارد در مقابل تیوولی دارد و این مطالب به صورت واضح توی سایت رسمی euro ncap هم هستش

مطالب مرتبط