icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه طراحی پورشه ماکان نسل جدید و قدیم

مقایسه طراحی پورشه ماکان نسل جدید و قدیم

comments 0 1397/5/3

پورشه ماکان در سال 2014 برای اولین بار به تولید رسید و با توجه به ظاهر جذاب و مشخصات فنی فوق العاده توانست به موفقیت های خوبی به خصوص در بازار آمریکا دست پیدا کند و حالا این شرکت تصمیم گرفته است تا به روز رسانی هایی را در این کراس اوور انجام دهد. مشخصا طراحان این کمپانی آلمانی درونمایه ی جذاب این خودرو را حفظ کرده اند تا جایی که برای پیدا کردن تفاوت های ظاهری بین این دو نسل باید دقت زیادی به کار گرفت.

نمای جلو

نمای جلو
نمای جلو

در نمای جلوی ماکان 2019 تغییرات چندان گسترده ای مشاهده نمی شود. زوایای چراغ های جلو کمی تیزتر شده اند و از طراحی خاص پورشه با چهار LED بهره می برند. ورودی های هوا بزرگ تر شده اند و چراغ های راهنما به جای قرار گیری در بالای سپرها به پایین انتقال پیدا کرده اند. در کل طراحان ماکان ظاهر حال حاضر این شاسی بلند را در نمای جلو حفظ و به تغییرات جزیی بسنده کرده اند.

نمای پشت

نمای پشت
نمای پشت

بر خلاف جلوی  خودرو نمای عقب دگرگونی های گسترده ای به چشم می خورد. بارزترین تغییر در این نما متصل چراغ ها در عقب می باشد که طراحی این خودرو را زیباتر و به مدل های مفهومی این شرکت نزدیک تر می نماید که در نسل جدید 911 و خودروی برقی تایکان هم مشاهده می شود.

نمای داخل

نمای داخل
نمای داخل

در نمای داخل نیز در نگاه اول مدرن تر و به روز تر شدن به چشم می خورد اما باز هم کلیت این بخش دست نخورده باقی مانده است. می توان گفت کنسول میانی و قربیلک فرمان و حتی طراحی پشت آمپر بدون تغییر مانده اند و کمی در ابعاد دستکاری شده است. اما تفاوت اصلی در داشبورد این دو نسل دیده می شود به طوری که صفحه نمایش 7 اینچی جای خود را به نمایشگر 11 اینچی داده است و همین مسئله باعث جا به جایی ورودی های هوا به قسمت پایین داشبورد شده است. در این خودرو سیستم کنترل صوتی در کنار برنامه ی ثبت وقایع برای استفاده از دوربین ها در هنگام بیراهه نوردی بر روی گوشی تلفن همراه موجود می باشد.

پورشه برخی امکانات را به صورت سفارشی برای کابین این خودرو تدارک دیده است. برای مثال در مدل GT عینا از قربیلک 911 بر روی ماکان استفاده می شود. همچنین در این کراس اوور گرمکن شیشه وسیستم یونیزاسیون هوا برای بهبود فضای داخل خودرو تعبیه شده است و رانندگی نیمه خودکار با قابلیت شتابگیری، ترمز و فرمان دادن اتوماتیک تا سرعت 60 کیلومتر بر ساعت در این کراس اوور دیده می شود.

مهندسان پورشه پیشرانه و سیستم انتقال قدرت را بدون تغییر بر روی نسل جدید انتقال داده اند اما شاسی و دینامیک خودرو را بهبود بخشیده اند تا پایداری این SUV بهتر شود و سواری راحت تری را ارائه دهد.

user-img

نویسنده :

کسری اخوی

comments 0 1397/5/3
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط