icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین نقد و بررسی میتسوبیشی اوتلندر 2016

نقد و بررسی میتسوبیشی اوتلندر 2016

comments 0 1396/4/4

قلم پردیس خودرو : میتسوبیشی یکی از کمپانی هایی است که طعم سقوط  را بارها و بارها چشیده است ، و خوشبختانه توانسته از هر بار جان سالم به در برد و دوباره به موفقیت دست یابد . یکی از موفقیت های او در سال گذشته ، رشد 51 درصدی فروش در آمریکا بوده که در مقایسه با هموطن ژاپنی خود ، تویوتا ، رقم زیادی نیست . امسال ، میتسوبیشی باز هم توی دردسر افتاده  و رو به ورشکستگی است ، و اصلا هم قصد ریسک کردن ندارد و ارقام برایش بیش تر از هر زمانی اهمیت دارند . مطمئنا این کمپانی به هیچ عنوان نمی خواهد دست روی دست بگذارد و تماشا کند که چگونه رقبا روز به روز سهم بیشتری از بازار را به دست می گیرند و او را به حاشیه می رانند .

 بهترین گزینه برای میتسوبیشی ، با شرایط فعلی ، سرمایه گذاری در کلاسی است که بسیار سودآور باشد و احتمال موفقیت در آن از مرز 80% هم فراتر رفته باشد . هیچ کس نمی تواند ادعا کند که از خودروهای شاسی بلند خوشش نمی آید . چرا که هیچ خودرویی به اندازه ی یک شاسی بلند ، حس قدرت به آدم نمی دهد . با ارتفاعی که این خودرو ها دارند ، همه چیز را از زاویه دیگر می بینید . حال ببینیم آیا میتسوبیشی توانسته با عرضه ی اوتلندر 2016 خود ، از این وضعیت خلاص شود یا خیر .

 

نام اوتلندر که به گوشمان می خورد یاد صداهایی می افتیم که درون کابین شنیده می شدند . صدای موتور که واقعا غیرقابل تحمل بود ! از آن بدتر ، رانندگی بی کیفیتی بود که از یک کمپانی ژاپنی واقعا انتظار نمی رفت . اما مطمئنا میتسوبیشی یک اشتباه را دوبار تکرار نمی کند و از اشتباهاتش درس گرفته است . آنطور که این کمپانی ادعا می کند ، صدای موتور دیگر قرار نیست آزار دهنده باشد ، چرا که با استفاده از یک ضربه گیر مناسب توانسته  ارتعاشات و صداهای ناخوشایندی که هنگام رانندگی شنیده می شدند را خنثی کند .

از طرفی اگر تجربه ی خوبی با اوتلندر 2014 در جاده های ناهموار نداشتید ، با تعبیه ی سیستم تعلیق جلو و عقب سخت تر و تنظیم مجدد فنرها ، این مشکل نیز برطرف شده است . فنرهای بزرگ تر در عقب و بدنه ی مستحکم ، چرخ های 18 اینچی ضخیم تر ، قرار دادن عایق در گلگیرها و درب های جلو ، استفاده از ورق عایق در ساخت درب ها ، و از همه مهم تر ، قرار دادن یک لایه میانی مخصوص در شیشه ی جلوی خودرو ،همگی دست به دست هم داده اند تا شما خاطره ی رانندگی با اوتلندر 2014 را از یاد ببرید و با نگاهی دیگر به مدل 2016 این خودرو ، با آن آشنا شوید .

پیشرفت یا پسرفت ؟

 

با اینکه از موتور 4 سیلندر اوتلندر در سال 2014 شکایت های زیادی شده بود ، باز هم این کمپانی از این موتور در مدل جدید خود استفاده کرده است ؛ با این تفاوت که در سال 2016 این خودرو در دو مدل ارائه خواهد شد ، SEL چهار سیلندر و GT شش سیلندر V . برای اینکه درستی ادعاهای این کمپانی بر مبنای بهبود در کیفیت رانندگی در مدل 2016 را ثابت کنیم ، یکی از مدل های این کمپانی را از نزدیک بررسی کرده ایم تا مبادا با خرید این خودرو ، از این کمپانی مایوس شوید و پولتان را هدر دهید .

متاسفانه ، هندلینگ این خودرو هنوز هم مشکلاتی دارد که ادعای این کمپانی را رد می کند . رانندگی با مدل V-6 هیچ تفاوتی با مدل 4 سیلندر آن ندارد و این عجیب ترین بخش ماجراست ! از آن گذشته ، فرمان آن هیچ تمایلی برای بازگشت به مرکز ندارد و این برای خیلی از رانندگان مشکل قابل توجهی تلقی می شود . هر چه بیشتر با قلب تپنده ی این خودرو آشنا می شویم ، بیشتر مطمئن می شویم که این مدل هنوز هم رانندگی بی کیفیتی دارد . موتور 3.0 لیتری آن ، همانند سال گذشته ، توانی برابر 224 اسب بخار و گشتاور 291 نیوتن متری تولید می کند . عملکرد ضعیف این خودرو در این قسمت ، ادعا های این کمپانی را زیر سوال می برد .

 از نکات مثبت این خودرو ، ثبات و پایداری بیشتر آن حین رانندگی با سرعت بالا می باشد که تا حدودی کمی از مشکلات آن را کم می کند . استفاده از گیربکس CVT-8 نیز پیشرفت قابل ملاحظه ای بوده است و توجه خیلی ها را به خود جلب می کند . با توانی که این ماشین دارد ، شتاب زیادی از آن انتظار نمی رود ، حتی در سرعت 115 کیلومتر بر ساعت هم دور موتور تنها به 2100 دور در دقیقه می رسد که چندان سریع و چابک نیست .

اگر دو مدل چهار سیلندر و شش سیلندر این خودرو را با هم مقایسه کنیم ، می بینیم که بدلیل وزن کمتر مدل SEL ، شتاب بیشتری خواهد داشت .

 

با بازکردن درب های خودرو کاملا متوجه تغییرات آن در فضای داخلی خواهید شد . استفاده از مواد اولیه نرم در ساخت تجهیزات داخلی این مدل ، تاثیر بسزایی در بوجود آوردن چنین ظاهری داشته است . برای داشبورد از چوب مصنوعی با روکش مشکی براق استفاده شده است ، که جلوه ای مدرن به آن داده است . صندلی های جلو نیز بسیار راحت اند و طوری طراحی شده اند که شما را در آغوش می کشند . از این نظر میتسوبیشی واقعا خلاقیت به خرج داده است ! فرمان هم احساس خوبی به شما می دهد . با اینکه این کمپانی از نظر مکانیکی در این ماشین چندان قوی عمل نکرده است  ، اما از نطر فضای داخلی و راحتی شما حین رانندگی ، تمام توان خود را به کار گرفته است . فضای صندوق عقب بیشتر ؟ میتسوبیشی فکر اینجا را هم کرده و از صندلی های تاشو برای ردیف عقب استفاده کرده است .

همه که مثل هوندا نیستند ، بعضی ها هم مثل میتسوبیشی از دکمه های زیاد روی داشبورد استفاده می کنند . در این مدل برای سیستم صوتی و سیستم هدایت مسیر نیز دکمه های مجزا قرار داده شده است . از نظر ایمنی تغییرات زیادی نداشته ، و فقط سیستم هشدار از برخورد آن در ترافیک بیش از حد حساس است ، که اگر آدم محتاطی هستید و دوست ندارید که ماشینتان حتی یک خط کوچک هم بردارد ، این حساسیت به چشم نخواهد آمد .

 

در کل ، اوتلندر 2016 خیلی ساکت تر از مدل های قبلی می باشد . فضای داخلی نیز بسیار راحت و در عین حال مدرن است . صندوق عقب بزرگتر و داشبورد پر از دکمه ، از جمله مواردی است که در اوتلندر بسیار به چشم می آیند . لذت رانندگی چیزی نیست که بشود با این خودرو تجربه کرد ، چرا که از نظر مکانیکی تا حدودی ضعیف ارزیابی شده است . اما به هر حال ، نسبت به هزینه ای که برای آن می پردازید ، امکانات فوق العاده ای نصیبتان می شود . 23845 دلار برای مدل SE FWD و 25845 دلار برای مدل SEL دیفرانسیل جلو ، قیمت هایی است که از سوی این کمپانی اعلام شده است . البته باید بگویم که مدل V-6 AWD نیز با همان قیمت 31845 به فروش خواهد رسید . خبر خوب این است که این خودرو تا ماه های آینده نیز به ایران خواهد آمد و می توانید تا آن زمان پول هایتان را کنار بگذارید !

user-img

نویسنده :

comments 0 1396/4/4
تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی میتسوبیشی , اوتلندر , مدل 2016 تا 2017

امتیاز کاربران به :خودرو میتسوبیشی , اوتلندر , مدل 2016 تا 2017

  • طراحی و زیبایی
    7
  • مصرف سوخت
    7
  • راحتی سرنشین
    10
  • امکانات و قابلیت ها
    8
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    10

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی میتسوبیشی , اوتلندر , مدل 2016 تا 2017

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده میتسوبیشی
کشور تولید کننده ژاپن
نام و مدل خودرو میتسوبیشی اوتلندر
نمایندگی فروش در ایران آرین موتور پویا

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه شاسی بلند
کلاس اتومبیل J segment
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر 4694 - 1811 - 1679
فاصله دو محور 2670 میلیمتر
وزن 1505 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان 7
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو 225/55 R 18
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب 225/55 R 18

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 2360 cc
نوع موتور بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4
تعداد سوپاپ ها 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتور چند نقطه ای
ظرفیت باک 60 لیتر
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 170 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 220 نیوتن متر در 4200 دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته
تعداد دنده (جلو) 6
محور محرک چهار چرخ متحرک

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق
تعلیق جلو مک فرسون استرات
تعلیق عقب اتصال چند گانه
کمک فنرهای جلو
کمک فنرهای عقب
نوع سیستم فرمان هیدرولیک برقی

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی خنک شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب دیسکی

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 190 کیلومتر در ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه) 10.2 ثانیه
مصرف سوخت شهری 11.3 لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت جاده ایی 9.1 لیتر در هر صد کیلومتر
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 9.3 لیتر در هر صد کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو 5
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP 5

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) مجهز به 7 کیسه هوای ایمنی که شامل :جلو ، جانبی ، پرده ای و زانو
سیستم های پایداری و کمک راننده ABS-EBD-TCL-HSA-ACS
سیستم های امنیتی و حفاظتی دارای سیستم کلید هوشمند و مجهز به استارت دکمه ای و دارای سیستم ضد سرقت ، قفل و بازکردن دربها بدون کلید ، ستون جمع شونده فرمان در هنگام تصادف ، قفل فرمان خودکار ، سیستم قفل کودک در اختیار راننده ، دارای سیستم دزدگیر به همراه آژیر ، کاپوت فعال در هنگام تصادف
سیستم فرمان و هدایت پذیری
نوع غربیلک
سیستمهای تهویه مطبوع دارای سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه
سیستم صوتی و تصویری سیستم صوتی حرفه ای 710 واتی Rockforod Fosgate با 9 بلندگو (4 باند، 4 تویتر و ساب ووفر)
سیستمهای مولتی مدیا نمایشگر 7 اینچی لمسی به همراه دوربین دنده عقب، دارای پورت USB , کارت MicroSD - دارای سیستم اتصال تلفن همراه از طریقه هندزفری بلوتوث و قابلیت کنترل آن روی فرمان
سیستم صندلیهای جلو دارای سیستم هوشمند پشت سری ها برای جلوگیری از صدمات تصادف صندلی راننده دارای تنظیم برقی در 6 حالت مختلف صندلی سرنشین جلو دارای تنظیم برقی در 4 حالت مختلف دارای سیستم گرمکن دارای روکش چرم
سیستم صندلیهای عقب
سیستم آیینه ها آینه الکترو کرومیک جهت سهولت دید راننده در شب ، آینه های خارجی با حالت الکترو کرومیک و تنظیم برقی به همراه راهنمای LED و دارای گرمکن ، دارای چراغهای روشنایی بر روی آینه ها
سیستم شیشه ها تنظیم برقی تمام پنجره ها ، بخار زدای اتوماتیک شیشه ها ، سیستم یخ زدای برف پاک کن ، شیشه های سولار ، پرده عقب ، سقف پانوراما سفارشی
سیستم های سقف سانروف با قابلیت تنظیم
سیستم روشنایی جلو دارای سیستم اتوماتیک روشن و خاموش شدن چراغها به صورت سفارشی چراغ های جلو هالوژنی مجهز به سیستم اتوماتیک تنظیم ارتفاع نور دارای مه شکن سیستم شستشو چراغهای جلو مجهز به چراغهای روشنایی در زیر دربها
سیستم روشنایی عقب
سنسورهای پیش فعال مجهز به سنسور باران جهت کارکرد اتوماتیک برف پاک کن ها
سیستم های کمک رانندگی سیستم کروز کنترل مجهز به دوربین دید عقب سنسور باران جهت عملکرد اتوماتیک برف پاکن ها سیستم هشدار خروج از خط سنسور پارک بر روی سپر عقب سیستم جلوگیری از برخورد خودرو FCM برف پاکن با سیستم گرمکن
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی
قیمت روز

میتسوبیشی , اوتلندر

آخرین بروز رسانی: 1399/4/5

قیمت نمایندگی

0 تومان

آخرین بروز رسانی: 1399/4/5

قیمت قیمت بازار

0 تومان

مطالب مرتبط