icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین کانپست IMQ نیسان ،کراس اووری از آینده

کانپست IMQ نیسان ،کراس اووری از آینده

comments 0 1397/12/16

نیسان در جریان نمایشگاه خودروی ژنو از کانسپت خاصب با نام IMQ رونمایی کرد که گویی خودروی آمده از آینده است.این کراس اوور به نوعی زبان طراحی جدید و فناوریی های آینده محصولات نیسان را به نمایش می گذارد.IMQ یک خودروی کاملا الکتریکی است که بیشتر بر روی تکنولوژی راننده محور تمرکز دارد.

قلب الکتریکی این خودرو قادر به تولید 340 اسب بخار قدرت و 700 نیوتن متر گشتاور است و باعث ایجاد شتاب مستقیم و لحظه ای خواهد بود. این پیشرانه متعلق به نسل آینده فناوری e-Power نیسان است.قدرت و گشتاور این کراس اوور آینده نگر از طریق سیستم چهار چرخ متحرک چند موتور جدید به چرخ ها ارسال می گردد که بصورت تئوری قابلیت های آفرود قابل توجهی را برای IMQ به ارمغان می آورد.

کانسپت نوین نیسان با برخوداری از ابعاد 4558/1940/1560 میلی‌متر به ترتیب در طول ،عرض و ارتفاع در سگمنت C کراس اوور های اروپا جای خواهد گرفت.طراحی ظاهری خودرو به دلیل کانسپت بودن بسیار رادیکالی است اما به نوعی بیان کننده زبان طراحی محصولات آینده نیسان است .در ظاهر این خودرو همچنان نشان نیسان ترکیب شده با جلوپنجره‌ی V موشن را می توان مشاهده کرد.

در بخش عقب خودرو عناصر عمودی وجود دارد که در زیر چراغهای عقب تعبیه شده است. این عناصر علاوه بر جذابیت ظاهری تاثیر بسزایی در بهبود عبور هوا و آیرودینامیک خودرو ایفا می کنند. چراغهای C شکل عقب هم همچنان از زبان طراحی فعلی نیسان به این کانسپت منتقل شده است.

 در نمای جانبی کانسپت IMQ هم رینگ‌های 22 اینچی آلیاژی و لاستیک‌های سفارشی بریجستون و درب‌هایی دیده می‌شوند که لولاهای آن در بخش بیرونی قرار گرفته و به روشی بسیار آینده‌نگرانه باز می‌شوند.

اما با ورود به کابین این خودرو تازه متوجه خواهیم شد که این خودرو به واقع برای آینده طراحی شده است.درسرتاسر داشبورد صفحه نمایش 840 میلیمتر تعبیه شده که بخشی از آن نقش پنل پشت فرمان را ایفا می کند. همچنین یک صفحه نمایش کوچکتر در بالای کنسول مرکزی تعبیه شده تا راننده درمیان انبوهی از صفحه نمایش قرار بگیرد.

فناوری اینترفیس سه بعدی نیسان به راننده کمک می کند می کند اشیایی نامرئی را بصورت دنیا مجازی مشاهده نماید. این فناوری باعث خواهد شد راننده پشت دیوار یا خودروهایی که دید مستقیم ندارد را بطریق مجازی مشاهده نماید. نهایتاً باید به تکنولوژی خودرانی اشاره کنیم که از سیستم دستیار راننده‌ی پرو پایلوت تشکیل شده و از حسگرها، رادارها و دوربین‌های پیشرفته برای بررسی جاده، ترافیک و اطلاعات استفاده می‌کند.

user-img

نویسنده :

میلاد حسینی

comments 0 1397/12/16
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط