icon-sign ورود / ثبت نام
icon-news
اخبار خودرو خط تولید کامیون ایرانی چاپار توسط رئیس جمهور افتتاح شد +مشخصات

خط تولید کامیون ایرانی چاپار توسط رئیس جمهور افتتاح شد +مشخصات

صبح امروز، رئیس جمهور خط تولید کامیون چاپار را در کیلومتر ۳۰ جاده اردبیل به مشگین شهر افتتاح کرد. چاپار محصولی از شرکت "حدید مبتکران" است که سابقه زیادی در صنعت قطعه سازی و بخصوص تولید انواع صندلی خودرو برای دو خودروساز بزرگ کشور دارد.

پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۸ 0 comments

متن کامل خبر :

پردیس خودرو- بر اساس اطلاعات درج شده در وب سایت رسمی این شرکت، فعالیت "حدید مبتکران" در زمینه ساخت خودروهای تجاری از سال 1388 آغاز شد اما به گفته یکی از مسئولان این شرکت این موضوع به دلیل برخی مشکلات تا سال 92 به تعویق افتاد. حدید مبتکران از سال 92 فعالیت جدی روی پروژه ساخت کامیون چاپار را آغاز کرد و مدتی قبل موفق به ساخت نخستین نمونه از این کامیون سه محور شد.

کامیون 3 محور چاپار از پیشرانه، گیربکس و محورهای ساخت مرسدس بنز آلمان بهره می برد و بدنه، داشبورد و دیگر متعلقات آن توسط شرکت حدید مبتکران طراحی و ساخته شده است. خط تولید این کامیون به تازگی از طریق گمرک وارد کشور و در کارخانه جدید این شرکت در اردبیل نصب و امروز با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.
یکی از مسئولان شرکت "حدید مبتکران" در گفت و گو با خبرنگار «عصرخودرو» در زمینه پیشبرد این پروژه گفت : نخستین نمونه تولید شده کامیون چاپار هم اکنون در سطح کشور در حال تردد برای گذراندن استاندارد های 85 گانه است و تا زمانی که مراحل اخذ این استاندارد ها نهایی نشود امکان عرضه و شماره گذاری آن وجود ندارد. وی افزود : احتمالا سال آینده این کامیون به بازار عرضه می شود.
پیشرانه چاپار با کد MB-OM 457 و استاندارد آلایندگی یورو5 EEV ، متعلق به مرسدس بنز است و 354 اسب بخار قدرت و 1100 نیوتون متر گشتاور تولید می کند. گیربکس این کامیون 3 محور از نوع G240-16 ساخت مرسدس بنز و 16+2 سرعته است. محورهای چاپار نیز توسط مرسدس بنز ساخته شده اند و به صورت CKD برای نصب روی این خودرو وارد کشور می شوند. وزن کل ناخالص اعلامی برای این کمپرسی جدید 33 تن است و از جمله امکانات آن می توان به اتاق خواب، تهویه مطبوع ، نمایشگر دیجیتال و بالابر هیدرولیکی اشاره کرد.
از نکات قابل توجه در طراحی این خودرو می توان به بهره گیری از قطعات مشابه مرسدس بنز آکتروس (به روش مهندسی معکوس) در بدنه این خودرو اشاره کرد که به نوعی موجب شده تا این کامیون در ظاهر یک آکتروس ایرانی باشد.

نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
آخرین مطالب