icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین خالق رولز رویس کولینان به برند چینی هونکی پیوست

خالق رولز رویس کولینان به برند چینی هونکی پیوست

comments 0 1397/6/19

مهاجرت گسترده طراحان مشهور جهان به سمت خودروسازان چینی چند سالی است،آغاز شده و شاهد هستیم که برترین طراحان خودرو که نام و نشانی قابل توجه دارند به شرکت های نه چندان مشهورچینی پیوسته اند.اما آخرین مورد، سوپرایز فوقالعاده ای برای اهالی صنعت خودرو بود چرا که طراح اسبق رولز رویس در حرکتی عجیب به برند لوکس چینی "هونکی"پیوست.فاو بعنوان مالک برند هونکی اعلام کرده است جایلز تیلور بعنوان مدیر جهانی طراحی و مدیر ارشد خلاقیت این برند فعالیت خواهد کرد.

جایلز تیلور

در حقیقت تیلور آمده است تا مسئول پیش برد استراتژی طراحی های جدید این شرکت باشد که نهایتا منجر به عرضه محصول مفهومی و غیر مفهوی خاص و لوکس می گردد.همچنین وی نقش مهمی در تثبیت مرکز طراحی فاو در مونیخ خواهد داشت. تیلور نیز وظیفه سنگینی در فلسفه جهانی کردن محصولات فاو را بر عهده خواهد داشت.

جایلز تیلور قرار است مرکز طراحی پیشرفته فاو واقع در مونیخ متمرکز شود ،جایی که بیشتر تمرکز بر روی محصولات برند هونکی اعم از مفهومی و تولیدی خواهد بود.

جایلز تیلور

اما اگر بخواهیم در چند سطر جایلز تیلور را معرفی کنیم باید گفت وی پیش از پیوستن به رولز رویس به مدت 13 سال در جگوار مشغول به فعالیت بود و در این دوران سدان های جذاب  XJ و XK توسط وی طراحی شد.او در سال 2012 به رولز رویس پیوست و تا سال جاری میلادی در این برند لوکس جهانی مشغول به فعالیت بود.تیلورعلاوه بر اینکه طراح اولین شاسی بلند رولزرویس با نام کولینان بود دیگر محصولا سالهای اخیر این برند انگلیسی نظیر کانورتیبل داون، نسل جدید فانتوم توسط وی شکل گرفته است.

هونکی

اما حتما از خود سئوال می کنید که جایلز تیلور با این همه سابقه درخشان چرا به برند بی نام و نشان هونکی پیوسته است. در جواب باید گفت قطعا بعد مالی قضیه یکی از دلایل اصلی خواهد بود اما چالش تبدیل کردن هونکی به یکی از برند های لوکس جهانی می تواند انگیزه های یک طراح را دوباره زنده نماید.

هونکی

وی در خصوص برند هونکی می گوید:"من بدنبال استراتژی جدیدی در فاو هستم.همچنین هونکی را باید یکی از مشهورترین و با سابقه ترین برند های چینی دانست  که تاریخچه فرهنگی و صنعتی قابلی دارد.المان های الهام پذیری پیرامون این برند وجود دارد که می تواند منجر به تولید خودروهای مدرن برای عصر حاضر گردد."

هونکی

در خصوص تاریخچه هونکی باید گفت این برند در سال 1958 آغاز به کار کرد  و در آن زمان فقط مدیران رده بالا مجوز استفاده از محصولات هونکی را داشتند.هونکی که در زبان ماندارین به معنای پرچم قرمز است در اواسط دهه 90 مجددا احیا شد.  فاو بعنوان مالک هونکی یکی از سه خودروساز بزرگ چین می باشد.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/6/19
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط