icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین معرفی 5 کراس اور برتر توسط مجله فوربس

معرفی 5 کراس اور برتر توسط مجله فوربس

comments 0 1397/5/15

خودروهای کراس اور جمع جور یا همان کامپکت امروزه به یکی از سگمنت های محبوب در بازار های بین الملی تبدیل شده بطوریکه تقاضا برای اینگونه خودرو هر ساله افزایش می باید. از ویژگی های برتر کراس اور های کامپکت باید به هزینه نگه داری پایین ،بهره برداری از شاسی سواری و رانندگی لذت بخش تر ،مصرف کمتر سوخت و در نهایت قیمت پایین تر از شاسی بلند های واقعی اشاره کرد.

مجله  اقتصادی فوربس با توجه به المان های گوناگون 5 شاسی بلند با ارزش را معرفی کرده که در این مقاله به انها خواهیم پرداخت.

1-هیوندای کونا

1-هیوندای کونا

در سال گذشته میلادی هیوندای برای اولین بار کراس اور ساب کامکپتی را با نام کونا رونمایی کرد که از زبان طراحی جدید این برند کره ای بهره می برد از همین رو ظاهر خودرو بسیار جذاب و تهاجمی شده است . کونا با توجه به طراحی خاص و نوآوری در طراحی ظاهری و بدلیل بهره بردن از امکانات رفاهی کامل مناسب بازارهایی است که خودروهایی با ظاهر های محافظه کارانه در هر حال جولان هستند.کونا در مدلهای شدهSE ،SEL ،Limited وUltimate عرضه می گردد.مدل SE و SEL به منظور مولد قدرت نیرو از موتور 4 سیلندر 2.0 لیتری با بیشنه قدرت 147 اسب بخار و حداکثر گشتاور 179 نیوتن متر بهره می برد. نیروی این موتور توسط جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک تنها به چرخهای جلو منتقل می گردد.تریم های بالاتر این خودرو به پیشرانه 1.6 لیتری توربو مجهز است که از قدرتی برابر با 175 نیوتن متر و گشتاوری برابر با 264 نیوتن متر بهرهمند می باشد. این موتور به منظور انتقال قدرت با جعبه دنده 7 سرعته کلاچ دوبل جفت شده است. هیوندای اعلام کرده در سال آینده میلادی با پیشرانه الکتریکی روانه بازار خواهد شد. در حال حاضر می توان با 27 هزار دلار یکی از مدلهای میانه این خودرو را خریداری کرد.

 

 

2-مزدا CX-3

2-مزدا CX-3

مزدا ها به منظور حضور در بازار کراس اور کامپکت  CX-3 را عرضه کرده است. این خودرو به لطف پیشرانه 2.0 لیتری 146 اسب بخاری خود یکی از کم مصرف ترین کراس اور های بازار لقب گرفته است .مزدا CX-3 در حال حاضر با قیمتی برابر 20110 دلار عرضه می گردد که عملا با این قیمت رقیبی سرسختی در مقابل این خودرو حضور ندارد.البته فوربس ایراداتی هم برای این کراس اور متصور شده است در حقیقت قوربس معتقد است فضای جلو پای سرنشنیان عقب بسیار کم و صندوق بار نیز کوچک طراحی شده است. اما نباید از امکانات رفاهی ارائه شده تریم های بالای این خودرو گذشت که حس سواری بر یک خودروی لوکس  را فراهم می کند.

3-مینی کوپر کانتریمن SE

3-مینی کوپر کانتریمن SE

مینی کوپر کانتریمن SE بدلیل تکنولوژی بالای به کار گرفته شده و همچنین و برند مینی که اعتبار خود را از بی ام و به عاریت  گرفته است یک کراس اور با ارزش هیبریدی از نظر فوربس انتخاب شده است. ایراداتی که فوربس به آن وارد دانسته باید به مواردی چون قیمت بالا،پیمایش کم حالت تمام الکتریکی و هزینه نگه داری بالا اشاره کرد.این مینی جذاب نیروی خود را از پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژر 134 اسب بخاری در کنار موتور الکتریکی 87 اسب بخاری خواهد گرفت که جمعا 221 اسب بخار را به چرخهای خودرو تحویل می دهد.

 

 

4-سوبارو Crosstrek

4-سوبارو Crosstrek

سوباور Crosstrek  به لطف کابین بزرگ و رانندگی دلپذیر مورد توجه فوربس قرار گرفته است. همچنین قیمت 21 هزار دلاری این خودرو عملا  می تواند در جذب مخاطبان تاثیر دو چندانی داشته باشد.این خودرو در سه تیپ ارائه خواهد شد که همگی از پیشرانه 2 لیتری 152 اسب بخار بهره می برند. این سه تیپ عبارتند از استاندارد ، پریمیوم و لیمیتد که همگی آنها با تجهیزات ایمنی استاندارد ترمز خودکار اضطراری، هشدار خروج از خطوط و کروز کنترل انطباقی عرضه می گردند.قابل ذکر است سوبارو کراس ترک به سیستم چهار چرخ متحرک مجهز بوده و جبعه دنده CVT وظیفه انتقال قدرت را بر عهده دارد.

5-نیسان کیکس

5-نیسان کیکس

نیسان سالها متمادی با نیسان جوک در این بخش از بازار حکمرانی می کرد اما فوربس باور دارد که این خودرو دیگر کشش ندارد. از همین رو نیسان کیک را جانشین مناسب جوک محسوب کرده است.این خودرو از پیشرانه 1.6 لیتری 125 اسب بخاری و 156 نیوتن متری بهره می برد.نیسان کیکس فقط بصورت دیفرانسیل جلو عرضه شده و صندوق بار جادار و مصرف سوخت پایین از نکات مثبت جهت جذب مشتری محسوب می گردد. تکنولوژی های رفاهی زیادی نظیر Android Auto و Apple CarPlay، رادیوی ماهواره ای، دوربین نقطه کور، بلوتوث وسیستم صوتی Bose در نیسان کیکس موجودند و تنها ایراد اساسی نیسان کیکس، عدم ارایه سیستم چهارچرخ محرک بر روی آن است که به خصوص در نقاطی که برفگیر هستند،سیستم دیفرانسیل جلو برای رانندگان دردسر ساز خواهد بود.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/5/15
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط