icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین پیشرانه ملی "تیوان " بصورت رسمی معرفی شد

پیشرانه ملی "تیوان " بصورت رسمی معرفی شد

comments 1 1398/12/6

این روزها از صنعت خودروسازی خبر های خوشی به گوش می رسد. پس رونمایی از محصولات جدید ایران خودرو و سایپا در حضور رئیس جمهو حالا خبر می رسد شرکت "تیوان"از زیر مجموعه های گروه صنعتی بهمن به تازگی پیشرانه های تولید داخل خود را به خودروسازان معرفی کرده است.

شرکت تیوان در زمنیه تولید پیشرانه ها تجربه چندانی ندارد و در سال 2016 فعالیت خود را با همکاری شرکت AVL اتریش آغاز  کرده است.حالا ظاهرا خط تولید پیشرانه های این شرکت و شریک خارجیش به ایران و رسید و در حال اتمام مراحل اولیه تولید است. قابل ذکر است شرکت تیوان و مگا موتور پیش از آغاز تحریم ها  این پیشرانه را برای  استفاده در محصولات سایپا معرفی کرده بودند و حالا با شروع رسمی تولید انبوه پیشرانه فوق به نظر می رسد که برای اولین بار در محصولاتی خانواده SP100 نظیر رهام و SP100 کراس مورد استفاده قرار بگیرد.  چند روز قبل یکی از مدیران تیوان و گروه بهمن در همایش موتورهای درون سوز ساپکو سخنرانی را ارائه داد و اعلام کرد که فاز اول پیشرانه های این شرکت قابل استفاده از محصولات داخلی سواری است.

 

 

 

مشخصات پیشرانه تیوان T-One

پیشرانه معرفی شده توسط این شرکت یک موتور 1.0 لیتری 3 سیلندر12 سوپاپ است که توسط شرکت AVL توسعه یافته و قابلیت استفاده در سه کلاس فنی خودرو را دارا خواهد بود. پیشرانه تیوان T-One که استاندارد های اروپایی را اخذ نموده است در دو نسخه بنزین سوزو دوگانه سوز معرفی شده است که هر کدام دارای مشخصات جداگانه ای به شرح ذیل می باشند

پیشرانه ۱٫۰L PFI تیوان:

همانطور که اشاره شده این موتور 1 لیتری 3 سیلندر تنفس طبیعی دارای 1 لیتری حجم موتور بوده و در نسخه بنزینی قدرتی برابر با 75 اسب بخار و گشتاوری معادل 95 نیوتن متر را تولید خواهد کرد.نسخه  دوگانه سوز در هنگام مصرف گاز دارای ضعیف تر بوده و قدرتی برابر با 67 اسب بخار و گشتاوری برابر با  84 نیوتن متر را تولید خواهد نمود.  ۱٫۰L PFI تیوان دارای استاندارد آلایندگی یورو ۶ است و برای خودروهای کلاس A سواری معرفی شده است.

پیشرانه ۱٫۰L TPFI تیوان:

این پیشرانه همان نسخه ارتقا یافته  موتور تنفس طبیعی است که فناوری توربو مجهز گردیده تا قدرتی بیشتری را تولید نماید.با توجه به تغییرات اعمال شده پیشرانه 1.0 لیتری TPFI فدرتی برابر با 100 اسب بخار و گشتاوری معادل 145 نیوتن متر را تولید می نماید. نسخه دوگانه سوز در زمان استفاده از گاز قدرتش به 92 اسب بخار و گشتاورش به 145 نیوتن متر در  2000 دور در دقیقه کاهش می یابد .  این پیشرانه یورو ۶ برای خودروهای کلاس B در نظر گرفته شده است.

پیشرانه ۱٫۰L TGDI تیوان:

پیشرانه مذکور در حقیقت در ساختار با دو پیشرانه قبلی یکسان است اما علاوه بر توربو به سیستم پاشش سوخت مستقیم نیز مجهز شده تا قدرتش به 122 اسب بخار و گشتاورش 179 نیوتن متر در 1600 دور در دقیقه افزایش یابد. نمونه دوگانه سوز این پیشرانه ۱۱۰ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۷۰ نیوتن متر در ۲۰۰۰ دور در دقیقه تولید می کند. این پیشرانه کم حجم و مشترک میان AVL اتریش و تیوان ایران، استاندارد آلایندگی یورو ۶ را دارد و برای خودروهای سواری کلاس C طراحی شده است.

نسل جدید پیشرانه تیوان

بر اساس اخبار موجود این شرکت به تازگی نسل جدید این پیشرانه را معرفی نموده که به سیستم توربو و پاشش سوخت مستقیم مجهز گردیده است. این پیشرانه یک لیتری سه سیلندر و ۱۲ سوپاپ، با قابلیت توربو و پاشش سوخت مستقیم می تواند به صورت استاندارد و با ضریب خطر مناسب ۱۵۵ اسب بخار را با گشتاور ۲۳۰ نیوتن متر تولید کند. این پیشرانه یورو ۶ قابلیت بهره برداری در خودروهای کراس اوور و سایر کلاس های فنی را دارد.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 1 1398/12/6
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img

حامد 1398/12/6
20:6:13

بزودی شاهد مهمان جدید و چهار دهه اتی کشور خواهیم بود، اتاق تیبا با موتور محشری به نام تی وان. خدا را شکر

مطالب مرتبط