icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین کیا در صدر؛ سقوط ژاپن در نتایج اولیه ی بررسی کیفیت در سال 2015

کیا در صدر؛ سقوط ژاپن در نتایج اولیه ی بررسی کیفیت در سال 2015

comments 0 1394/4/9

تحریریه پردیس خودرو : در بیست و نهمین بررسی­ ای که در انجمن مطبوعات خودرو انجام گرفت، پورشه به علت کم­ترین مشکلات کیفیتی در خودروهای جدید خود برای دومین سال در مکان اول قرار گرفت در حالی که کیا به مقام دوم رسید. مشاوران این بررسی را روی پاسخ­های بیش از 84 هزار نفر از خریداران خودروهای مدل 2015 و یا کامیون­های تولیدی بین 14 نوامبر سال 2014 و 15 فوریه 2015 انجام دادند و مشکلات طراحی و نقص­ هایی که صاحبان این خودروها (در بین هر 100 وسیله نقلیه) در 90 روز اول مالکیت با آن مواجه می­شوند را بررسی کرده ­اند.

رنه استیونس مدیر اجرایی مؤسسه­ ی بررسی کمیت و کیفیت خودروها J.D.Power گفت: " اکثر مشکلاتی که برای این خودروها به وجود می­آید مربوط به سیستم سرگرمی به ویژه صداست. دومین موضوع نگران کننده مشکلات بیرونی و سومین مشکل مربوط به مشکلات داخلی می­باشد".

طبق بیانات استیونس که سال گذشته به J.D.Power جنرال موتورز پیوست؛ برندهای آمریکایی، اروپایی و کره­ای در حال حاضر از لحاظ کیفیت اولیه از برندهای ژاپنی پیشی گرفته­ اند. همه­ ی این برندها به طور متوسط با هم 3 درصد از مشکلات موجود در هر 100 خودرو را سال گذشته رفع کرده ­اند. هرچند برندهای کره­ای تا 11 درصد رسیده­ اند و برای برندهای ژاپنی این مقدار فقط یک درصد بوده است.

  

لکسوس LS دارای کم­ترین مشکلات بوده و درنتیجه بالاترین کیفیت را در نظرسنجی JD داشت.

برندهای کره ای (که البته شامل کیا و هیوندا می­باشد) به طور متوسط 90 مشکل در هر 100 وسیله نقلیه داشته که 11 مشکل را در مارک­های بالای 2014 بهبود داده­ اند در حالی که برندهای اروپایی به طور متوسط 113 مشکل و برندهای داخلی و ژاپنی به طور متوسط 114 تا داشته­ اند.

پس از پورشه و کیا، جگوار با 93 مشکل در هر 100 خودرو به مقام سوم نزول کرد در حالی که هیوندا با 95 تا همچنان در مقام چهارم قرار دارد، اینفینتی با 97 در مکان پنجم، بی­ام­و با 99 در مکان ششم که نسبت به سال قبل بهتر شده، شورلت با 101 در مکان هفتم، لینکن با میانگین 104 مشکل در هر 100 خودرو در جای هشتم و لکسوس و تویوتا در مکان­های قبلی خود باقی ماندند.

استیونس گفت: "طبق نتایج به دست آمده عمده­ترین مشکلات مربوط به سیستم تشخیص صداست که در آن صدا اغلب اشتباه تشخیص داده می­شود. دومین مسئله مربوط به مشکل جفت نشدن بلوتوث با دستگاه­های دیگر است؛ سومین مشکل مربوط به استفاده از موادی است که به راحتی خراشیده یا کثیف می­شوند، چهارمین مشکل مربوط به سروصدای بیش از حد باد و بالأخره پنجمین مشکل در رابطه با سیستم ناوبری است که دارای عملکرد ضعیف و یا مشکل در استفاده از آن می­باشد".

 

برندهای با مشکلات بیش­تر از 112 در هر 100 خودرو شامل آئودی و GMC، با 115، کادیلاک و مینی با 122، مزدا و فولکس واگن با 123، جیپ با 141 و فیات با 161 مشکل در هر 100 خودرو بود. رتبه کادیلاک در این بررسی کاهش یافته که آن را می­توان بخاطر عرضه مدل جدید Escalade (یکی از محبوت­ترین مدل­های این برند) نسبت داد.

چهار برندی که کمتر از 70 مشکل در هر 100 خودرو را داشتند شامل: لکسوس LS (61)، پورشه 911 (65)، پورشه بوکستر و کرایسلر 300 (هر دو با 66 مشکل) بودند.

مزدا میاتای MX-5 مدل فشرده اسپرت برای ششمین سال در جای خود باقی ماند (پیش از فولکس واگن و EOS و اسکیون tC با 93 مشکل در هر 100 خودرو).

خودروهایی چون پورشه بوکستر و مزدا میاتا به عنوان ماشین­های اسپرت که از سیستم شناسایی صدا استفاده نمی­کنند، در به دست آوردن این امتیاز خود آسیبی ندیده هرچند استفاده­های کلی از این سیستم بالاست.

 

مزدا میاتای MX-5 در صدر خودروهای اسپرت جمع و جور بود.

طبق گفته­های استیونس در سال 2013: استفاده از سیستم تشخیص صدا از 57 درصد به 67 درصد افزایش یافته است. نرخ مشکل (برای تشخیص صدا) امسال تنها مقدار کمی پایین رفت.


دیگر رتبه­های برترعبارتند از:
*  بالاترین رتبه خودروی شهر: شورلت اسپارک
*  ماشین های کوچک: هیوندای اکسنت
* خودروی کوچک پرمیوم: بی­ام­و سری 2
* خودروی جمع و جور: نیسان سنترا
* خودروی جمع و جور پرمیوم: بی­ام­و سری 4
* خودروی متوسط: شورلت مالیبو
* خودروی متوسط اسپرت: دوج چلنجر
* خودروی متوسط پرمیوم: بی­ام­و سری 5
* اسپرت متوسط پرمیوم: پورشه 911
* خودروی بزرگ: کرایسلر 300
* بزرگ پرمیوم: لکسوس LS
* شاسی بلند کوچک: هیوندای توسان
* شاسی بلند کوچک پرمیوم: آئودی Q3
* شاسی بلند جمع و جور: شورلت ایکوینوکس، فورد اسکیب (تای)
* شاسی بلند جمع و جور پرمیوم: پورشه Macan
* MPV جمع و جور: کیا سئول
* شاسی بلند متوسط: کیا سورنتو
* شاسی بلند متوسط پرمیوم: اینفینیتی QX70
* وانت متوسط: تویوتا تاکوما
* مینی ون: نیسان کویست
* شاسی بلند پرمیوم: اینفینیتی QX80
* وانت بزرگ مخصوص کارهای سبک (Large Light Duty): شورلت سیلورادو
* وانت بزرگ مخصوص کارهای سنگین (Heavy Duty): فورد سوپر دیوتی

user-img

نویسنده :

comments 0 1394/4/9
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط