icon-sign ورود / ثبت نام
icon-news
اخبار خودرو عرضه خودروی شاسی‌بلند پاتریوت روسی در هاله ای ابهام

عرضه خودروی شاسی‌بلند پاتریوت روسی در هاله ای ابهام

خودروی شاسی‌بلند پاتریوت از محصولات روسیه که در نمایشگاه خودروی سال گذشته توسط توان خودروی جی عرضه شد با وجود وعده مکرر عرضه و تولید این خودرو در ایران، تاکنون خبری از زمان تولید یا واردات این خودرو در کشور نیست.

جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶ 0 comments

متن کامل خبر :

پردیس خودرو- سال گذشته توان خودروی جی که ناکامی اول خود را با برند اوپل تجربه کرده بود سعی کرد با اواز پاتریوت به جاده‌های ایران بازگردد و به همین منظور با نمایش دو تیپ از این خودرو حضور فعالی را در نمایشگاه خودروی تهران تجربه کرد. 

خودروی شاسی‌بلند پاتریوت از محصولات سخت‌جان اواز روسیه که در نمایشگاه خودروی سال گذشته توسط توان خودروی جی عرضه شد را حتما بیاد دارید، با وجود وعده مکرر عرضه و تولید این خودرو در ایران، تاکنون خبری از زمان تولید یا واردات این خودرو در کشور نیست.

این خودرو از یک پیشرانه بنزینی ۲.۷ لیتری بنزینی بهره می برد که توانی معادل ۱۳۴ اسب بخار و گشتاور ۲۱۰ نیوتن متر دارد و به جعبه‌دنده ۵ سرعته به همراه سیستم‌انتقال نیروی ۴WD مجهز است و از قابلیت‌های آن می‌توان به سیستم تعلیق قوی، قابلیت تردد در مناطق ناهموار، ظرفیت حمل بار کافی و دو دیفرانسیل بودن آن اشاره کرد.

پاتریوت هم اکنون در کارخانه اواز در شهر اولیانفسک تولید می‌شود و طبق صحبت‌های مسولان ایرانی و روس قرار بود که در گام اول واردات و سپس تولید آن در نزدیکی شهر اصفهان انجام شود و قیمت حدود ۱۰۰ تا ۱۳۰ میلیون تومان برای آن اعلام شده بود.

سال گذشته توان خودروی جی که ناکامی اول خود را با برند اوپل تجربه کرده بود سعی کرد با اواز پاتریوت به جاده‌های ایران بازگردد و به همبن منظور با نمایش دو تیپ از این خودرو حضور فعالی را در نمایشگاه خودروی تهران تجربه کرد.

معلوم نیست که سرنوشت پاتریوت در ایران چه خواهد شد، اما مانند پاتریوت‌ها در بازار ایران بسیار است. (سوبارو، اوپل، آئودی، سئات، فیات و...). به نظر می‌رسد که ضوابط فعالیت شرکت‌های مرتبط با واردات و تولید خودرو در آشفتگی کنونی نیاز به یک بازنگری جدی دارد. در سال‌های گذشته شرکت‌های با توان عملیاتی و پشتیبانی پایین وارد بازار خودروی ایران شده‌اند که نمایندگی برندهای مهمی را نیز عهده‌دار بودند؛ صرف نظر از اینکه بعد از مدتی به اثبات رسید که این شرکت‌ها نمایندگی خود را با واسطه اخذ کرده‌اند، نباید به صرف داشتن یک - دو ویا حداکثر به تعداد انگشتان دست نمایندگی ناکارمد به این موسسات مجوز واردات یا تولید خودرو داده شود؛ شرکت‌هایی که خود را پشت ظاهر بزک کرده یا کراوات زده کارمندان‌شان مخفی می‌کنند!

  

 انتهای خبر

 

برچسب ها:

نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
آخرین مطالب