icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین اعلام با کیفیت ترین خودروهای جهان توسط جی دی پاور در سال 2020

اعلام با کیفیت ترین خودروهای جهان توسط جی دی پاور در سال 2020

comments 0 1399/4/10

مطابق هر ساله ،امسال نیز گزارش کیفیت اولیه خودروهای تولیدی جهان توسط جی دی پاور اعلام گردید. اما در کمال تعجب شاهد هستیم که در صدر این جدول نام خودروسازی داج مشاهده می شود و خبری از برند های برتر نیست.

این نتیجهٔ بسیار شگفت‌آوری است خصوصاً با توجه به اینکه دوج طی سال‌های اخیر هیچ خودروی کاملاً جدیدی معرفی نکرده و سبد محصولات آن بسیار کهنه شده تا جایی که هنوز کراس‌اوور دوازده‌سالهٔ جورنی را به بازار عرضه می‌کند. بااین‌حال سبد محصولات قدیمی دوج می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین برتری‌های آن باشد زیرا به گفتهٔ جی‌دی پاور، کیفیت خودروهای جدید عمدتاً به تکنولوژی‌های جدید وابسته است.

این شرکت می‌گوید سیستم‌های اطلاعاتی-سرگرمی از مشکل‌سازترین قسمت‌ها هستند تا جایی که تقریباً یک‌چهارم از همهٔ مشکلاتی که توسط مالکین خودروهای جدید گزارش می‌شود مربوط به سیستم اطلاعاتی-سرگرمی است. شکایت‌های اصلی مالکین در این زمینه از سیستم تشخیص صدا، اتصال اندروید اتو و اپل کارپلی، صفحه‌نمایش لمسی، سیستم‌های ناوبری داخلی و اتصال بلوتوث است؛ بنابراین بدون جدیدترین تکنولوژی‌ها، دوج سهم زیادی از این مشکلات ندارد. درهرحال فیات-کرایسلر از این نتیجه بسیار خوشحال است زیرا اظهار داشته است که دوج به اولین برند داخلی آمریکا تبدیل شده که توانسته در طول تاریخ ۳۴ سالهٔ مطالعهٔ کیفیت اولیهٔ جی‌دی پاور رتبهٔ اول را کسب کند.

 

البته کیا هم با ۱۳۶ مشکل در هر صد خودرو در طول ۹۰ روز اول مالکیت، هم‌رتبهٔ دوج است اما این رتبهٔ کیا تعجبی ندارد زیرا این ششمین سال متوالی است که این برند کره‌ای بالاترین رتبه را در بین برندهای غیرلوکس کسب می‌کند. در ادامهٔ لیست هم شورلت و رم با ۱۴۱ مشکل در هر صد دستگاه در ردهٔ دوم قرار گرفته‌اند درحالی‌که جنسیس با ۱۴۲ مشکل بهترین رتبه را در بین برندهای لوکس کسب کرده است. پس‌ازاین، میتسوبیشی با ۱۴۸ مشکل و بیوک با ۱۵۰ مشکل هم رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

میانگین مشکلات اولیهٔ در کل صنعت خودروسازی ۱۶۶ مشکل در هر صد خودرو است و برندهای داخلی آمریکا امسال به‌طور شگفت‌انگیزی خوب عمل کرده‌اند زیرا جی‌ام‌سی با ۱۵۱ مشکل، جیپ با ۱۵۵ مشکل و کادیلاک با ۱۶۲ مشکل، همگی بهتر از حد متوسط بوده‌اند. به گفتهٔ جی‌دی پاور، در طول تاریخ این مطالعه، امسال خودروسازان آمریکایی بهترین عملکرد را در مقایسه با برندهای وارداتی داشته‌اند.

از سوی دیگر، بازنده‌های مطالعهٔ امسال همگی از برندهای لوکس بوده‌اند به‌گونه‌ای که لندروور با ۲۲۸ مشکل و آئودی با ۲۲۵ مشکل در رتبه‌های آخر قرار گرفته‌اند و جگوار با ۱۹۰ مشکل، مرسدس بنز با ۲۰۲ مشکل و ولوو با ۲۱۰ مشکل هم بدترین عملکرد را داشته‌اند؛ اما بااین‌حال اوضاع هیچ‌کدام از این برندها به‌اندازهٔ تسلا وخیم نیست. این برند الکتریکی که برای اولین بار در این مطالعه موردبررسی قرار گرفته، در هر صد دستگاه خودروی خود ۲۵۰ مشکل داشته است. رئیس بخش خودروسازی جی‌دی پاور «داگ بتس» در مورد تسلا می‌گوید:

برخلاف سایر خودروسازان، تسلا به ما اجازهٔ بررسی رضایت مالکین محصولاتش در ۱۵ ایالات موردنیاز را نمی‌دهد؛ اما با وجود این مانع، ما توانستیم نمونه‌های کافی از نظرسنجی از مالکین در ۳۵ ایالت دیگر را به دست آوریم و بر اساس آن نمرهٔ تسلا را محاسبه کردیم

بااین‌حال تسلا در رده‌بندی رسمی قرار نگرفته چون نتوانسته معیارهای الزامی را برآورده کند.

در بخش خودروهای برتر، شورلت سونیک با ۱۰۳ مشکل در هر صد دستگاه، بهترین امتیاز را در بین همهٔ خودروهای بازار کسب کرده است. در بخش سگمنت‌ها هم خودروهای مثل آئودی A3، جنسیس G70، شورلت مالیبو، آئودی A3، فورد موستانگ، کادیلاک CT5، نیسان ماکسیما، ب‌ام‌و سری ۸، کیا سول، جگوار E-Pace، کادیلاک XT4، لکسس GX، کادیلاک اسکالید، نیسان مورانو، کیا سدونا و فورد رنجر توانسته‌اند در کلاس خود بهترین رتبه را کسب کنند.

برچسب ها:

داججی دی پاور
user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1399/4/10
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط