icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین برد کدام خودروی الکتریکی در سال 2021 بیشتر است؟

برد کدام خودروی الکتریکی در سال 2021 بیشتر است؟

comments 0 1400/10/6

خودروهای الکتریکی اولیه تقریباً به‌اندازه‌ای برد داشتند تا شما را به سر کار برسانند و هرگز نمی‌توانستند به میزان مسافتی که می‌شد با یک باک بنزین پیمود نزدیک شوند. این موضوع باعث نگرانی اضطراب رانندگان می‌شد زیرا ممکن بود نتوانند به مقصد یا جایگاه شارژ برسند. این مشکل اما در حال از بین رفتن است زیرا خودروهای الکتریکی مدرن بردی بیشتر از همیشه پیدا کرده‌اند و در ادامه به مدل‌هایی نگاهی خواهیم داشت که بیشترین برد را دارند. برخی از این خودروها می‌توانند با هر بار شارژ کامل باطری‌های خود مسافتی بیشتر از خودروهای بنزینی را طی کنند و این در حالی است که شارژ سریع هم در حال فراگیر شدن است و بنابراین شارژ دوبارهٔ خودروهای الکتریکی زمان زیادی نمی‌برد.

در همین حال، با افزایش جایگاه‌های شارژ، تردد با خودروهای الکتریکی حتی مدل‌هایی که برد کمتری دارند هم آسان‌تر می‌شود و این در حالی است که شارژ کردن خودروهای الکتریکی معمولاً ارزان‌تر از پُر کردن باک بنزین تمام می‌شود. همهٔ این عوامل موجب شده تا خودروهای الکتریکی هرروز جذاب‌تر شوند. اعدادی که برای برد خودروهای زیر ذکر شده همگی طبق معیارهای WLTP هستند که بیشتر از آزمایش‌های قدیمی به رانندگی در دنیای واقعی نزدیک است. البته این لیست بر اساس خودروهای الکتریکی موجود در بازار بریتانیا تنظیم شده و به همین دلیل خودروهایی مثل لوسید ایر در آن حضور ندارند.

 

 

۱۰-پولستار ۲

۱۰-پولستار ۲

برد: ۵۴۰ کیلومتر

پولستار ۲ طراحی جسورانه‌ای را با برخی ویژگی‌های آشنای محصولات ولوو ترکیب کرده و هرچند اولین خودروی الکتریکی این برند نوپا محسوب می‌شود اما آن‌قدر اعتبار دارد که به یک رقیب واقعی حتی برای معتبرترین سازندگان خودروهای الکتریکی تبدیل شود. خریداران می‌توانند نسخه‌های تک موتوره یا دو موتورهٔ این خودرو را انتخاب کنند که با باطری‌های سفارشی ۷۸ کیلووات ساعتی حداکثر برد ۵۴۰ کیلومتر را ارائه می‌کند. نسخهٔ تک موتورهٔ استاندارد با باطری‌های ۶۴ کیلووات ساعتی هم ۴۴۰ کیلومتر برد دارد و ظرف ۷.۴ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. کسانی که خواهان قدرت بیشتری هستند هم می‌توانند سراغ مدل دو موتوره ۴۱۰ اسب بخاری با شتاب ۴.۷ ثانیه و برد ۴۸۰ کیلومتری بروند. برای این خودرو یک پکیج پرفورمنس هم قابل سفارش است که بیشتر روی بهبود رانندگی تمرکز دارد و شامل ترمزهای برمبو، کمک‌فنرهای اوهلینز و رینگ‌های آلیاژی ۲۰ اینچی می‌شود.

 

 

۹-فولکس‌واگن ID.3

۹-فولکس‌واگن ID.3

برد: ۵۴۰ کیلومتر

ID.3 اولین محصول تمام الکتریکی اختصاصی فولکس‌واگن محسوب می‌شود. این هاچ‌بک خانوادگی که جانشین e-Golf به‌حساب می‌آید، راحتی و برد بالایی را ارائه می‌کند. حداکثر برد این خودرو در تیپ تور با باطری‌های ۷۷ کیلووات ساعتی ۵۴۰ کیلومتر اعلام شده است. قیمت ID.3 پس از کسر مشوق‌های دولتی از حدود ۲۸ هزار پوند آغاز می‌شود و بنابراین یکی از خودروهای مقرون‌به‌صرفه بازار است. این هاچ‌بک آلمانی خودرویی بسیار آرام و شیک برای رانندگی است زیرا سیستم تعلیق آن همهٔ مشکلات جاده به‌جز خشن‌ترین دست‌اندازها را به‌خوبی جذب می‌کند. تجهیزات استاندارد در همهٔ تیپ‌های ID.3 هم شامل چراغ‌های جلوی LED، سنسورهای پارک جلو و عقب، استارت بدون کلید و گرم‌کن صندلی‌های جلو می‌شود که در تیپ‌های بالاتر آپشن‌هایی مثل سانروف پانوراما، دوربین دید عقب و سیستم صوتی قوی‌تر هم به آن‌ها اضافه می‌شود.

 

 

 

۸-تسلا مدل X

۸-تسلا مدل X

برد: ۵۸۰ کیلومتر

تسلا مدل X با وجودی که یک کراس‌اوور سنگین‌وزن هفت‌نفره است، می‌تواند با هر بار شارژ تا ۵۸۰ کیلومتر را طی کند. البته این عدد فقط در مدل دوربرد ارائه می‌شود و در مدل پلاد به ۵۵۰ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند که البته هنوز هم رقم قابل‌توجهی است خصوصاً وقتی شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر خیره‌کنندهٔ ۲.۵ ثانیه‌ای آن‌را در نظر بگیریم. البته نسخهٔ دوربرد هم ظرف تنها ۳.۸ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و هرگز خودروی کُندی نیست. یکی از بزرگ‌ترین تفاوت‌ها بین این دو نسخه اما در قیمت است زیرا پلاد حدود ۱۲ هزار پوند از نسخهٔ دوربرد گران‌تر است. درهای عقب فالکون مدل X دسترسی آسانی را به صندلی‌های ردیف دوم و سوم فراهم می‌کنند اما استایل کلی خودرو بیشتر شبیه به یک کراس‌اوور کوپه است تا یک شاسی‌بلند خانوادگی تمام‌عیار. همچنین دو ردیف اول صندلی‌ها فضای زیادی را در اختیار سرنشینان قرار می‌دهند اما صندلی‌های ردیف سوم فقط برای کودکان مناسب هستند.

 

 

 

۷-تسلا مدل ۳

۷-تسلا مدل ۳

برد: ۵۸۰ کیلومتر

مدل ۳ به‌عنوان ارزان‌ترین محصول تسلا وارد بازار شد اما درواقع قیمت نسخهٔ برد استاندارد این خودرو از رقم نه‌چندان ارزان ۴۱ هزار پوند آغاز می‌شود. نسخهٔ دوربرد با قیمتی بیش از ۴۸ هزار پوند حتی از این هم گران‌تر است و قیمت مدل پرچم‌دار پرفورمنس هم از نزدیک ۶۰ هزار پوند آغاز می‌شود. البته بسیاری از طرفداران تسلا از این قیمت‌ها دفاع می‌کنند زیرا مدل ۳ در کنار برد قابل‌توجه، از ویژگی‌های جذاب زیادی برخوردار است. به‌عنوان‌مثال، شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت ۴.۲ ثانیه‌ای نسخهٔ دوربرد برخی از خودروهای اسپرت را شرمنده می‌کند و همچنین برای یک سدان خانوادگی کاربردی هندلینگ فوق‌العاده‌ای هم دارد.

 

 

۶-ب‌ام‌و i4

۶-ب‌ام‌و i4

برد: ۵۹۰ کیلومتر

ب‌ام‌و i4 درواقع جایگزینی الکتریکی برای سری ۳ محسوب می‌شود. نسخهٔ i4 eDrive40 این خودرو یک موتور الکتریکی با ۳۴۰ اسب بخار در عقب دارد و ظرف ۵.۷ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. این نسخه به لطف باطری‌های بزرگ ۸۴ کیلووات ساعتی می‌تواند با هر بار شارژ تا ۵۹۰ کیلومتر را طی کند. علاوه بر این، نسخهٔ قدرتمند i4 M50 هم ارائه می‌شود که از قوای محرکهٔ دو موتورهٔ چهارچرخ محرک با مجموع قدرت ۵۴۳ اسب بخار برخوردار است و ظرف تنها ۳.۹ ثانیه خود را از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رساند. باطری‌های این نسخه اما همان ۸۴ کیلووات ساعتی نسخهٔ ضعیف‌تر هستند و به همین دلیل برد آن به ۵۱۰ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند.

 

 

۵-فورد موستانگ مک‌ایی

۵-فورد موستانگ مک‌ایی

برد: ۶۱۰ کیلومتر

موستانگ قطعاً نامی افسانه‌ای است و به همین دلیل وقتی فورد اعلام کرد که قرار است مک‌ایی به‌عنوان یک کراس‌اوور الکتریکی عضوی از خانوادهٔ موستانگ باشد، تمام توان خود را به کار گرفت تا این خودرو بتواند نظر طرفداران موستانگ را جلب کند. هرچند مک‌ایی خودروی بسیار متفاوتی از همنام V8 خود است اما واقعاً چشمگیر است. این خودرو نه‌تنها فضای زیادی را برای استفاده‌های خانوادگی ارائه می‌کند بلکه در نسخهٔ محرک عقب با باطری‌های ۸۸ کیلووات ساعتی از بردی ۶۱۰ کیلومتری در دنیای واقعی برخوردار است. مدل بالا ردهٔ GT هم با شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر ۳.۷ ثانیه‌ای مقداری از اعتبار موستانگ سنتی در پیست‌های درگ را به ارث برده است. همچنین در حالت رانندگی Untamed هم صدای ساختی موتور V8 در داخل پخش می‌شود که می‌تواند برای برخی جذاب باشد. مک‌ایی در داخل نیز با برخورداری از کنترل تهویهٔ دو منطقه‌ای، دوربین دید عقب، گرم‌کن صندلی‌های جلو، گرم‌کن غربیلک فرمان، نمایشگر ۱۵.۵ اینچی و صفحه آمپر دیجیتالی ۱۰.۲ اینچی به‌صورت استاندارد، نسبت به دیگر محصولات فورد لوکس‌تر احساس می‌شود.

 

 

۴-ب‌ام‌و iX

۴-ب‌ام‌و iX

برد: ۶۱۱ کیلومتر

iX پرچم‌دار الکتریکی ب‌ام‌و محسوب می‌شود و در نسخهٔ بالا ردهٔ XDrive50 بردی ۶۱۱ کیلومتری را ارائه می‌کند اما برد نسخهٔ ارزان‌تر XDrive40 تنها ۴۱۵ کیلومتر خواهد بود. بااین‌حال، به لطف تکنولوژی شارژ سریع در هردو نسخه، می‌توان از ۱۰ تا ۸۰ درصد از باطری‌ها را ظرف حدود نیم ساعت شارژ کرد. iX حدود ۵ متر طول دارد و به همین دلیل در داخل از فضای زیادی برخوردار است. این یعنی کراس‌اوور ب‌ام‌و می‌تواند از این لحاظ با تسلا مدل X رقابت کند و حتی با قیمت ۹۱,۹۰۵ پوندی در نسخهٔ XDrive50، از رقیب آمریکایی ارزان‌تر هم هست. مدل XDrive40 نیز با قیمت ۶۹,۹۰۵ پوند به میزان قابل‌توجهی ارزان‌تر است. هرچند شاید iX شتابی باورنکردنی نداشته باشد اما در عوض با ویژگی‌هایی مثل سیستم تعلیق بادی و کابین مجلل، بیشتر روی راحتی تمرکز کرده است. همچنین این برد طولانی هم برای چنین شاسی‌بلند بزرگ و سنگینی چشمگیر است.

 

 

۳-تسلا مدل S

۳-تسلا مدل S

برد: ۶۵۰ کیلومتر

خودرویی که جایگاه تسلا را در بازار خودروهای الکتریکی تثبیت کرد مدل S بود اما این ماشین اخیراً یک به‌روزرسانی را تجربه کرده تا همچنان بتواند با رقبای تازه‌نفسی که به بازار آمده‌اند رقابت کند. مدل S در نسخهٔ دوربرد می‌تواند با هر بار شارژ تا ۶۵۰ کیلومتر را طی کند که رقم بسیار چشمگیری است. این نسخه همچنین ظرف تنها ۳.۱ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد تا بتواند با سوپرکارها هم سرشاخ شود؛ اما اگر به هر دلیلی این شتاب برای شما کافی نباشد، می‌توانید سراغ نسخهٔ ۱۰۲۰ اسب بخاری پلاد بروید و شتاب ۱.۹۹ ثانیه‌ای داشته باشید هرچند که برای رسیدن به این عدد شرایط زیادی لازم است. کابین مدل S مثل همیشه پر از تکنولوژی است و هنوز طراحی سادهٔ خود را حفظ کرده اما بزرگ‌ترین تفاوت در اینجا جایگزین نمایشگر ۱۷ اینچی عمودی قبلی با یک نمونهٔ افقی جدید است. سیستم اتوپایلوت تسلا هم حالا با قابلیت خودران کامل قابل سفارش است که البته به‌عنوان یک آپشن ۷ هزار پوندی ارائه می‌شود. یکی دیگر از نقاط قوت مدل S کارایی بالای آن با برخورداری از صندوق بار ۸۹۵ لیتری و فضای کافی برای راحت نشستن چهار بزرگ‌سال است.

 

 

۲-مرسدس بنز EQE

۲-مرسدس بنز EQE

برد: ۶۶۰ کیلومتر

EQE که به‌تازگی معرفی شده است، در سبد محصولات مرسدس بنز معادل الکتریکی E کلاس محسوب می‌شود. این خودرو از پلت‌فرم EVA2 استفاده می‌کند که با سدان بزرگ‌تر EQS مشترک است و امکان ارائهٔ باطری‌های بزرگ ۹۰ کیلووات ساعتی را در مدل EQE350 فراهم می‌کند. این باطری‌ها که یک موتور نصب‌شده در عقب با ۲۸۸ اسب بخار قدرت و ۵۳۰ نیوتن متر گشتاور را تغذیه می‌کنند، انرژی لازم برای پیمودن ۶۶۰ کیلومتر را خواهند داشت. البته این رقم هنوز توسط WLTP تأیید نشده اما باطری‌های بزرگ و طراحی آئرودینامیک EQE، حضور این خودرو در لیست دوربردترین خودروهای الکتریکی بازار را تضمین می‌کند. همچنین مثل بسیاری از خودروهای الکتریکی جدید، EQE هم از قابلیت شارژ سریع برخوردار است که از ۱۰ تا ۸۰ درصد از باطری‌ها را ظرف حدود نیم ساعت شارژ می‌کند.

 

 

۱-مرسدس بنز EQS

۱-مرسدس بنز EQS

برد: ۷۸۰ کیلومتر 

دوربردترین خودروی الکتریکی حال حاضر بازار مرسدس بنز EQS است که یکی از جدیدترین‌های بازار هم محسوب می‌شود. این نسخهٔ الکتریکی از سدان پرچم‌دار S کلاس است و در نسخهٔ EQS450 حداکثر برد ۷۸۰ کیلومتر را ارائه می‌کند. این برد چشمگیر به لطف پکیج باطری عظیم ۱۰۷.۸ کیلووات ساعتی و ضریب درگ بسیار پایین خودرو حاصل شده است. حتی نسخهٔ قوی‌تر EQS580 4Matic هم بردی ۶۷۵ کیلومتری دارد که از دوربردترین نسخهٔ تسلا مدل S بیشتر است هرچند که در شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت به سریعی آن نیست. البته شتاب چیزی نیست که مرسدس بنز به دنبال آن باشد و برای این برند باسابقه، تجمل و کیفیت داخلی بی‌نظیر از همه‌چیز مهم‌تر است. یکی دیگر از ویژگی‌های جذاب EQS هم نمایشگر بسیار بزرگ سیستم اطلاعاتی-سرگرمی موسوم به هایپراسکرین است که کل عرض داشبورد خودرو را پوشش می‌دهد. مرسدس بنز EQS خودرویی راحت، سریع و گران است و به‌طور خلاصه، یکی از بهترین خودروهای الکتریکی حال حاضر بازار محسوب می‌شود.

user-img

نویسنده :

گروه خودرویی

comments 0 1400/10/6
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط