کارلوس گوسن مدیر عامل رنو می ماند

کارلوس گون مدیر عامل جنجالی اتحاد رنو –نیسان مدتی است که به تیتر یک رسانه های خودرویی جهان تبدیل شده است. اما برخلاف نیسان که مدیر عاملی وی را ابطال کرد ،مدیران رنو حکم به بقای کارلوس گوسن بر مسند مدیر عاملی رنو دادند.وی به تازگی در بازرسی های مالی انجام شده محکوم به تخلفات مالی سنگین شده بود.
البته بازارسی داخلی انجام شده در کمپانی رنو ثابت می کند که گوسن هیچگونه نقص قوانینی را انجام نداده است. وکلای معرفی شده به مدیران رنو نتایج بررسیهای صورت گرفته توسط نیسان ژاپن دربارهی تخلفات گوسن را به آنها گزارش دادهاند.
در حالی که این وکلا برای بررسی های بیشتر به کار خود ادامه می دهند هیت مدیره رنو اعلام کرده است اطلاعات نا امید کننده ای در خصوص تخلفات وی مشاهده نمی شود از همین رو گوسن در پست مدیر عاملی بزرگترین خودروساز فرانسوی ابقاء شد.
این حکم در حالی صادر شده است گوسن در نوزدهم نوامبر دستگیر شد و تا به امروز در زندان به سر می برد.حکم بازداشت وی به همراه کرک یکی از دیگران مدیران اتحاد نیسان-رنو که بدست داشتن در کمک به گوسن در جهت انجام اعمال غیر قانونی متهم شده بود ،در ژاپن صادر شده است.
کارلوس گوسن در صورت اثبات اتهامات وارده می تواند تا 10 سال پشت میله های زندان باقی بماند و مبلغی برابر با 88750 دلار جریمه شود. البته نیسان هم از این جریمه در امان نخواهد بود و احتمالا تا 6 میلیون دلار باید غرامت بپردازد

نویسنده :
میلاد حسینی

-
تحویل زودتر از موعد خودروهای بایک X55 با رعایت کامل استانداردهای (PDI و PDS) توسط تیم شاهپری
1404/2/2
-
خرید نقدی و اقساطی اتوبوس
1404/1/26
-
آیا رینگ اسپرت ضرر دارد؟ بررسی علمی مزایا و معایب
1404/1/26
-
یکی از مهم ترین تکنولوژی ها خودرو که شمارا از مرگ نجات میدهد
1404/1/23
-
علت دود سفید اگزوز چیست؟ تمامی خرابی های اگزوز خودرو
1403/12/10