
آیا بنزین سال 94 گران می شود؟
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد شاید بنزین در سال 94 گران نمی شود

متن کامل خبر :
پردیس خودرو: نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد شاید بنزین در سال 94 گران نشود.
به گزارش پایگاه خبری "پردیس خودرو" ناصر سودانی ، نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در برنامه تلویزیونی روزآمد که صبح های از شبکه پنج پخش می گردد، عنوان کردند که تصمیم گیرنده نهایی در خصوص افزایش قیمت دولت است.
ایشان در ادامه افزودند که مشکلات اساسی در خصوص بنزین قاچاق 10 میلیون لیتر به خارج از کشور و مصرف بی رویه آن در داخل کشور می باشد.
آقای ناصر سودانی افزودند که دولت و مجلس تصمیم داشتند که نرخ بنزین 700 تومانی را به 735 تومان و 1000 تومان را به 150 تومان افزایش بدهند .اما تصمیم نهایی با دولت محترم می باشد بطوریکه دولت اگر بخواهد هدفمندی یارانه ها را بر اساس نوسان در حامل های انرژی اعمال کند، دستش باز است. البته دولت این نظر را ندارد ما هم همین برنامه را تعیین می کنیم چون بنزین کالای استراتژیک است.
-
امداد سیار یا تعمیرگاه؟ کدام بهتر است؟
1404/3/19
-
هشدار جدی به رانندگان؛ اکتان بوسترهای تقلبی موتور را میسوزانند!+ معرفی 5 میار مهم
1404/3/19
-
مقایسه کامل ام وی ام 315 و پژو پارس TU5؛ بهترین انتخاب برای شما کدام است؟
1404/3/16
-
اجرت تعویض سپر در سال 1404 | هزینه تعویض سپر شکسته
1404/3/12
-
بهترین برند باتری موتور سیکلت + (معرفی نمایندگی فروش و تعویض باطری موتور)
1404/3/3
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.