
افزایش ۲۱ درصدی تولیدات خودرویی کشور در ۵ ماه اول سال ۹۹
گزارش آماری تولید و تحویل تجمعی خودروهای تولیدی شرکتهای ایران خودرو و سایپا تا ۳۰ مرداد ماه سال ۹۹ منتشر شد که نشان از افزایش ۲۱ درصدی کل تولیدات خودروی در ۵ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.

متن کامل خبر :
پایگاه خبری"پردیس خودرو"- بنابراین آمار ارائه شده از سوی اداره کل صنایع حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت، از ابتدای سال ۹۹ تا ۳۰ مردادماه، کل تولید تجمعی دو شرکت ایران خودرو و سایپا، ۳۶۰ هزار و ۵۹۹ دستگاه بوده که در مقایسه با تولید ۲۹۸ هزار و ۳۰۷ دستگاه خودرو در سال ۹۸، افزایش ۲۱ درصدی در تولید ثبت شده است.
طبق این گزارش تعداد خودروهای تحویلی دو شرکت بزرگ خودروسازی در مجموع ۲۸۶ هزار و ۳۶۳ دستگاه بوده که در مقایسه با تعداد ۲۶۳ هزار و ۵۳۷ خودروی تحویلی، افزایش ۹ درصدی حاصل شده است.
در ۵ ماه نخست امسال، همچنین تعداد تحویلی تعهدات جاری با ۳۴ هزار و ۱۴۸ دستگاه رشد ۲۳۹ درصدی در این بخش را ثبت نموده است.
همچنین در این گزارش از کاهش ۱۳ درصدی موجودی کل خودروهای تجاری در پارکینگ فروش و کاهش ۲۸ درصدی خودروهای ناقص در ۵ ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل اشاره شده است.
-
لوازم یدکی سوزوکی ویتارا رو از کجا بخریم؟ راهنمای خرید قطعات اصل
1404/4/22
-
خودرو هیبریدی چیست؟ برترین نمونههای موجود در بازار ایران
1404/4/22
-
فروش خودرو صفر صفر | راهنمای جامع و کامل مراحل
1404/4/16
-
آغاز ثبتنام اسکای ول ET5؛ کراساوور تمام برقی با تحویل ۱۵ روزه (تیر ۱۴۰۴)
1404/4/16
-
امداد سیار یا تعمیرگاه؟ کدام بهتر است؟
1404/3/19
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.