نمایشگاه خودروی تبریز 96
رکستون G4 در نمایشگاه خودروی تهران 96 رونمایی می شود
شرکت رامک خودرو قصد دارد در نمایشگاه تهران رکستون G4 را رونمایی کند.
متن کامل خبر :
به گزارش پایگاه خبری "پردیس خودرو" یکی از مسئولین شرکت رامک خودرو در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار پردیس خودرو در حاشیه نمایشگاه خودوری تبریز 96 عنوان کرد که این شرکت به احتمال زیاد شاسی بلند رکستون G4 را در نمایشگاه تهران 96 رونمایی خواهد کرد.
رکستون G4 از جدیدترین محصولات کمپانی کره ای سانگ یانگ بوده که قرار است چند روز دیگر در نمایشگاه فرانکفورت بصورت رسمی رونمایی شود.سانگ یانگ طی یک برنامه ویژه با نام تور Trans Eurasia ،رکستون G4 را با عبور از 8 کشور جهان و طی مسافت 15000 کیلومتر مورد تست قرار می دهد و سپس به نمایشگاه فرانکفورت خواهد آورد . در این تور خبرنگاران مختلفی از کشورهایی نظیر اسپانیا ،ایتالیا،سوئد و غیره این شاسی بلند سانگ یانگ را همراهی و مورد تست قرار خواهند داد.
شرکت رامک خودرو در خصوص قیمت و نوع امکانات رکستون G4 عرضه شده در ایران صحبتی به میان نیاورد و باید برای اطلاعات بیشتر تا نمایشگاه خودروی تهران صبر نمود.
-

مقایسه قیمت بیمه بدنه خودروهای پرفروش داخلی در ۱۴۰۵؛ از پراید تا دنا کدام صرفه اقتصادی بیشتری دارد؟
1405/5/3
-

لباس کار تاسیسات چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟ راهنمای تخصصی
1405/4/1
-
بررسی مشکلات کم فنر های خودرو های چینی
1404/12/5
-

راهنمای کامل خرید لوازم یدکی فیدلیتی و دیگنیتی بدون اشتباه و هزینه اضافی
1404/12/5
-

بیمه شخص ثالث چگونه قیمتگذاری میشود؟
1404/12/2










عضویت در خبرنامه




ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.