
حمله تند نعمت زاده به شورای رقابت
قیمت گذاری خودرو ربطی به شورای رقابت ندارد
وزیر صنعت:به اشتباه از دولت قبل شورای رقابت وارد قیمتگذاری خودرو شد و حالا هم این دوستان سختشان هست که در بخش قیمتگذاری ورود نکنند.

متن کامل خبر :
پردیس خودروـ وزیر صنعت در نشست خبری خود در رابطه با این سوال که شما در ابتدای وزارت خود اعلام کردید که شورای رقابت نباید مرجع قیمت گذاری خودرو باشد و به همین منظور نامه ای را هم به شورای اقتصاد ارسال کردید اما چرا با گذشت ٤ سال تصمیم شما بی نتیجه شده است، گفت: ما یکی از اعضای شورا هستیم. نظر کارشناسی ما روشن است. خودرو انحصاری نیست. هم تولیدات آن متنوع است و هم واردات آن آزاد است. بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که به صورت صوری قیمت بگذاریم.
وی افزود: بهترین راه این است که در قالب عرضه و تقاضا قیمت خودرو تعیین شود. شورای رقابت در بعضی موارد این موضوع را پذیرفته است. به اشتباه از دولت قبل شورای رقابت وارد قیمتگذاری خودرو شد و حالا هم این دوستان سختشان هست که در بخش قیمتگذاری ورود نکنند.
انتهای خبر
-
تحویل زودتر از موعد خودروهای بایک X55 با رعایت کامل استانداردهای (PDI و PDS) توسط تیم شاهپری
1404/2/2
-
خرید نقدی و اقساطی اتوبوس
1404/1/26
-
آیا رینگ اسپرت ضرر دارد؟ بررسی علمی مزایا و معایب
1404/1/26
-
یکی از مهم ترین تکنولوژی ها خودرو که شمارا از مرگ نجات میدهد
1404/1/23
-
علت دود سفید اگزوز چیست؟ تمامی خرابی های اگزوز خودرو
1403/12/10
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.