
توصیه وزیر صنعت به استفاده از مشاوران خارجی
وزیر صنعت ومعدن در آخرین جلسه سیاست گذاری خودرو به خودروسازان توصیه کرد که برای بهبود کیفیت و بهره وری بیشتر از مشاوران خارجی استفاده کنند.

متن کامل خبر :
پردیس خودرو:وزیر صنعت ومعدن در آخرین جلسه سیاست گذاری خودرو به خودروسازان توصیه کرد که برای بهبود کیفیت و بهره وری بیشتر از مشاوران خارجی استفاده کنند.
به گزارش پایگاه خبری "پردیس خودرو " وزیر صنعت، معدن و تجارت در جدیدترین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو از خودروسازان و قطعهسازان خواست برای ارتقای بهرهوری و کیفیت محصولات خود از مشاوران خارجی استفاده کنند.
جدیدترین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو پنجشنبه هفته گذشته به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
در این جلسه محمدرضا نعمتزاده اظهار کرد که این تفکر که خودمان همه چیز را بلدیم درست نیست و برای ارتقای سطح تکنولوژی صنایع خودروسازی و قطعهسازی باید از مشاوران با تجربه خارجی استفاده شود.
وی از شرکتهای خودروسازی خواست برنامه خود برای ارتقای بهرهوری و افزایش رقابتپذیری با محصولات خارجی را تدوین و به این وزارتخانه ارائه کنند.
همچنین در ادامه برخی اعضای شورای سیاستگذاری خودرو نسبت به تردد خودروهای مناطق آزاد در تمام مناطق استان مربوطه اعتراض کردند و تصمیم گرفته شد این موضوع از طریق وزارت کشور و پلیس راهنمایی و رانندگی پیگیری شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در جدیدترین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو از اعضا خواست برای انتقال دانش فنی با هیاتهای تجاری اسپانیا و اتریش که قرار است وارد ایران شوند مذاکره کنند.
-
امداد سیار یا تعمیرگاه؟ کدام بهتر است؟
1404/3/19
-
هشدار جدی به رانندگان؛ اکتان بوسترهای تقلبی موتور را میسوزانند!+ معرفی 5 میار مهم
1404/3/19
-
مقایسه کامل ام وی ام 315 و پژو پارس TU5؛ بهترین انتخاب برای شما کدام است؟
1404/3/16
-
اجرت تعویض سپر در سال 1404 | هزینه تعویض سپر شکسته
1404/3/12
-
بهترین برند باتری موتور سیکلت + (معرفی نمایندگی فروش و تعویض باطری موتور)
1404/3/3
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.