فروش فوقالعاده ۶۰ هزار دستگاه خودرو تا پایان سال
قرعه کشی مرحله نهم فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو با حضور نمایندگان نهادهای ناظر در محل سالن کنفرانس معاونت بازاریابی و فروش این شرکت برگزار شد.
متن کامل خبر :
پایگاه خبری"پردیس خودرو"-معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو در حاشیه این مراسم، از عرضه حدود 60 هزار دستگاه خودرو در قالب طرح فروش فوق العاده تا پایان امسال خبر داد و گفت: تا پایان سال، در هر ماه حدود 20 هزار خودرو عرضه خواهیم کرد.
بابک رحمانی افزود: در هفته آینده طرح پیش فروش با موعد تحویل یک ساله به اجرا گذاشته خواهد شد و تا پایان سال نیز برنامه های دیگری برای پیش فروش و مشارکت در تولید را در دستور کار قرار داده ایم.
وی با بیان این که تمامی تعهدات در فروشهای فوق العاده به روز بوده و تعهد معوقی نداریم، گفت: تاکنون 88 هزار دستگاه خودرو در قالب فروش فوقالعاده عرضه شده که از این تعداد 65 هزار دستگاه تحویل مشتریان شده است. در قرعه کشی امروز نیز 13 هزار خریدار انتخاب شده اند.
گفتنی است، نتایج قرعه کشی امروز پس از تایید فرآیند قرعه کشی توسط نمایندگان نهادهای ناظر از طریق سایت فروش ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir در دسترس همگان قرار خواهد گرفت. نتایج از طریق پیامک نیز به منتخبان اعلام خواهد شد اما برای اطمینان، توصیه می شود متقاضیان سایت فروش را ملاک نتیجه قرار دهند.
منتخبان تا پنج روز مهلت خواهند داشت تا نسبت به پرداخت وجه خودرو مطابق با بخشنامه فروش اقدام کنند. در صورت عدم واریز نفرات فهرست ذخیره جایگزین خواهند شد.
-

مقایسه قیمت بیمه بدنه خودروهای پرفروش داخلی در ۱۴۰۵؛ از پراید تا دنا کدام صرفه اقتصادی بیشتری دارد؟
1405/5/3
-

لباس کار تاسیسات چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟ راهنمای تخصصی
1405/4/1
-
بررسی مشکلات کم فنر های خودرو های چینی
1404/12/5
-

راهنمای کامل خرید لوازم یدکی فیدلیتی و دیگنیتی بدون اشتباه و هزینه اضافی
1404/12/5
-

بیمه شخص ثالث چگونه قیمتگذاری میشود؟
1404/12/2










عضویت در خبرنامه




ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.