
مرسدس و فولکس واگن اولین خودرو سازهای حاضر در ایران
فولکس بعنوان بزرگترین و پرفروشترین خودرو ساز جهان و مرسدس هفته آینده بمنظور مهیا کردن مقدمات حضور به ایران می آیند.

متن کامل خبر :
پردیس خودرو:فولکس بعنوان بزرگترین و پرفروشترین خودرو ساز جهان و مرسدس هفته آینده بمنظور مهیا کردن مقدمات حضور به ایران می آیند.
به گزارش پایگاه خبری "پردیس خودرو" اویل هفته آینده هیت 60 نفره شامل ده شرکت بزرگ و چندین شرکت کوچک به منظور برقراری ارتباط تجاری وارد ایران خواهند شد. این خبر را آقای حسین اسماعیلی، مدیرکل اروپا، آمریکا و همسایگان دریای خزر وزارت نفت اعلام کرد و در ادامه گفت:سفر هیت آلمانی اولین سفر هیتی بلند پایه اروپایی بعد از توافق 5+1 می باشد.
وی در ادامه گفت:نماینده 10 شرکت بزرگ شامل لینده، زیمنس، مرسدس دایملر، باسف، فولکس واگن، جی آی زد (GIZ و دهها شرکت کوچک این هیت را همراهی خواهند کرد.
اسماعیلی درباره برنامه این هیات در ایران هم اظهار کرد: «همزمان با سفر این هیات تجاری، سیاسی، اقتصادی هماهنگی لازم با اتاق بازرگانی ایران، بخش خصوصی، بخش دولتی برای انجام مذاکرات سازنده انجام شده است و آنها قرار است با وزیر نفت، وزیر امور خارجه، وزیر صنعت، معدن، تجارت، وزیر نیرو، اعضای اتاق بازرگانی ایران دیدار و گفتگو کنند.
-
امداد سیار یا تعمیرگاه؟ کدام بهتر است؟
1404/3/19
-
هشدار جدی به رانندگان؛ اکتان بوسترهای تقلبی موتور را میسوزانند!+ معرفی 5 میار مهم
1404/3/19
-
مقایسه کامل ام وی ام 315 و پژو پارس TU5؛ بهترین انتخاب برای شما کدام است؟
1404/3/16
-
اجرت تعویض سپر در سال 1404 | هزینه تعویض سپر شکسته
1404/3/12
-
بهترین برند باتری موتور سیکلت + (معرفی نمایندگی فروش و تعویض باطری موتور)
1404/3/3
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.