مدیرعامل کرمان موتور اعلام کرد:
مورد حمایت کامل نهادهای دولتی هستیم
مدیرعامل کرمان موتور: درج مطالب و موارد ذكر شده در فضاي مجازي كذب محض بوده و كرمان موتور با هيچ يك از نهادها و يا ارگانهاي دولتي مشكلي نداشته و همواره از حمايت هاي آنها نيز برخوردار بوده است.
متن کامل خبر :
پردیس خودرو- فیروزی مدیرعامل کرمان موتور با بیان اینکه تولید کرمان موتور در هفت ماه ابتدایی سال جاری 2 برابر نرخ رشد صنعت خودروسازی کشور رشد داشته است، ادامه داد: کاهش شیفت های کاری در آبان ماه جاری به دلیل دپوی قریب به 9000 دستگاه خودروی تولیدی در کارخانه، مقطعی است و از آذرماه امسال دوباره تولید با دو شیفت و با ظرفیت کامل 5000 دستگاه در ماه در دستور کار قرار خواهد گرفت.
ايشان خاطرنشان كردند درج مطالب و موارد ذكر شده در فضاي مجازي كذب محض بوده و كرمان موتور با هيچ يك از نهادها و يا ارگانهاي دولتي مشكلي نداشته و همواره از حمايت هاي آنها نيز برخوردار بوده است. ما به هموطنان عزيز اطمينان مي دهيم كرمان موتور كما في السابق خود را متعهد به مشريان عزيز دانسته و توليد خود را با حداكثر توان ادامه خواهد داد.
مدیرعامل کرمان موتور در پایان خاطرنشان کرد: براساس بررسی های صورت گرفته تا پایان سال جاری به طور حتم از تولید 45 هزار دستگاه خودرو در این مجموعه عبور خواهیم کرد و در عین حال تلاش می کنیم تا با افزایش تولید هیوندای اکسنت و JAC S3 در فصل زمستان، برای اولین بار به رکورد تولید 50 هزار دستگاه خودرو در سال برسیم.
انتهای خبر
-
بررسی مشکلات کم فنر های خودرو های چینی
1404/12/5
-

راهنمای کامل خرید لوازم یدکی فیدلیتی و دیگنیتی بدون اشتباه و هزینه اضافی
1404/12/5
-

بیمه شخص ثالث چگونه قیمتگذاری میشود؟
1404/12/2
-

6 تعمیرگاه برتر تیگو در تهران + شماره تماس
1404/12/2
-

دردسرهای مالکان لیفان تمام شد؟ کشف یک تعمیرگاه تخصصی که زبان خودروهای لیفان را میفهمد!
1404/11/28










عضویت در خبرنامه




ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.