icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین تویوتا و کامیون هیدوژنی جدیدش با برد 483 کیلومتر

تویوتا و کامیون هیدوژنی جدیدش با برد 483 کیلومتر

comments 0 1399/9/22

تویوتا در هفته جاری اطلاعاتی در خصوص نخستین خودروی الکتریکی خود بر پایه پلتفرمی جدید را منتشر کرد تا عملا خود را بعنوان رقیبی سرخت برای تسلا مدل Y و دیگر محصولات الکتریکی معرفی کند.

به عنوان بخشی از برنامه های تویوتا برای کاهش آلایندگی ها و تبدیل شدن به برندی کربن خنثی تا سال ۲۰۵۰، ژاپنی ها در حال پیشروی در بازار محصولات هیدروژنی سلول سوختی هستند. با استایلی برجسته و شعاع حرکتی ۶۴۴ کیلومتری، تویوتا میرای ۲۰۲۱ جدید پتانسیل تبدیل شدن به جانشینی قابل تامل برای خودروهای الکتریکی را دارد. نسل بعدی تکنولوژی سلول سوختی تویوتا نیز نیروبخش کامیون های هوی دیوتی خواهد بود. این محصولات به عنوان بخشی از سرمایه ۴۱ میلیون دلاری ای که CARB در اختیار این شرکت گذاشته تولید خواهند شد.

 

این کامیون های پیش تولیدی که کاملا آماده تولید بنظر می رسد از همان سیستم سلول سوختی سدان میرای ۲۰۲۱ استفاده می کنند و برای استفاده در مسیرهای مشخص برندرهای لس آنجلس و لانگ بیچ آماده شده اند. کامیون های موردبحث در زمینه پرفورمنس، راندمان و هندلینگ تست خواهند شد.

 

سیستم سلول سوختی بکار رفته در این پروتوتایپ ها برای قرار گرفتن در شاسی T680 کنورث تطبیق یافته و محفظه ذخیره هیدروژن جمع و جور پشت کابین حاوی ۶ تانک هیدروژن می باشد. یک باتری جدید و قوی تر لیتیوم-یونی نیز پیشرانه های الکتریکی را پشتیبانی خواهند کرد. این سیستم سلول سوختی برد بیش از ۴۸۳ کیلومتری ایجاد می کند که با توجه به آنکه کامیون های موردبحث محموله ای بیش از ۳۶۲۸۷ کیلوگرمی را حمل خواهند کرد احساس برانگیز می باشد.

 

اندرو لاند مهندس ارشد بخش تحقیق و توسعه تویوتا آمریکای شمالی می گوید:

این یک قدم مهم در حرکت به سمت کامیون های هوی دیوتی بدون آلایندگی است. اولین پروتوتایپ های ما ثابت کرده اند که قوای محرکه الکتریکی سلول سوختی قادر هستند محموله های سنگین وزن را حمل کنند. این پروتوتایپ های جدید نه تنها از سخت افزار آماده تولید سود می برند بلکه به ما اجازه می دهند تا شروع به تحقیقات بیشتر برای تثبیت بیشتر این تکنولوژی بکنیم.

دو کامیون سلول سوختی الکتریکی کلاس ۸ در نمایشگاه ویژه ای به مشتریان سازمانی نشان داده شده اند. ۸ کامیون دیگر نیز در سال ۲۰۲۱ و به عنوان بخشی از برنامه تاسیسات بدون آلایندگی و نزدیک به آلایندگی صفر تحویل داده خواهند شد.

البته تویوتا تنها شرکتی نیست که اقدام به تولید کامیون های بدون آلایندگی می کند. ولوو در حال حاضر مشغول تست نسخه های تمام الکتریکی از کامیون های هوی دیوتی FH، FM و FMX بوده و انتظار می رود کامیون تسلا نیز در سال ۲۰۲۱ و پس از تاخیرهای پیاپی عرضه شود.

user-img

نویسنده :

رپرتاژ

comments 0 1399/9/22
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط