icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه بولینگر B2 و تسلا سایبر تراک

مقایسه بولینگر B2 و تسلا سایبر تراک

comments 0 1398/9/17

در هفته های گذشته صحبت های زیادی در خصوص پیکاپ جدید تسلا با نام سایبر تراک شده و بیشتر این اظهار نظر در خصوص ظاهر این پیکاپ عجیب و غریب بوده است . اما باید توجه کرد سایبرتراک از فناوری های بسیار نوینی نیز بهره می برد که شاید کمتر به آن توجه شده است. یکی از رقبای این خودرو که کمتر در خبرها به آن اشاره می‌شود بولینگر B2 است. ما در این نوشتار می‌خواهیم مقایسه‌ای بین دو پیکاپ الکتریکی سایبرتراک و B2 داشته باشیم.

قیمت این دو پیکاپ اختلاف فوق‌العاده زیادی با یکدیگر دارد به گونه‌ای که تسلا می‌گوید بهای پایه سایبرتراک برابر با 39900 دلار خواهد بود درحالی‌که قیمت بولینگر B2 از 125 هزار دلار آغاز خواهد شد. البته بولینگر روش سنتی قرض پول از سرمایه‌گذار و… را کنار گذاشته و بجای آن قیمت‌گذاری جدیدی را انتخاب کرده تا هزینه‌های متریال و تولید خود را پوشش دهد. اگر این روش جواب دهد قیمت محصول بولینگر با گذشت زمان کاهش خواهد یافت.

ظرفیت یدک کشی و بار کشی

ظرفیت یدک کشی و بار کشی
ظرفیت یدک کشی و بار کشی

چند وقت پیش بود که ماسک اعلام کرد تسلا سایبرتراک ظرفیت یدک کشی حدود 13.5 تنی خواهد داشت. او حتی طعنه‌ای هم به ظرفیت یدک کشی رم 1500 زده بود. البته ظرفیت یدک کشی نسخه‌های گوناگون سایبرتراک متغیر بوده و در حداکثر حالت خود یعنی در مدل سه موتوره چهار چرخ محرک به 6350 کیلوگرم خواهد رسید.

بولینگر B2 حداکثر ظرفیت یدک کشی 3400 کیلوگرمی خواهد داشت. البته ظرفیت محفظه بار آن به 2270 کیلوگرم می‌رسد درحالی‌که ظرفیت محفظه بار سایبرتراک برابر با 1587 کیلوگرم است. از نظر خود محفظه بار واضح است که بولینگر به دنبال کارهای سخت است و بخش عقب کابین با خواباندن صندلی‌ها فضای بهتری را ایجاد خواهد کرد. سایبرتراک هم ویژگی‌های به‌دردبخوری در این بخش داشته که از جمله آن‌ها می‌توان به فضای زیر محفظه بار اشاره کرد.

طراحی ظاهری

طراحی ظاهری
طراحی ظاهری

 طراحی سایبرتراک با انتقادات زیاد و حتی به سخره گرفته شدن توسط رسانه‌ها همراه شده است. بولینگر B2 را نیز می‌توان با لندروور دیفندرهای قدیمی اشتباه گرفت.

هر دو خودرو البته فلسفه‌ی طراحی خاص خود را دارند. سایبرتراک از طراحی استرس-پوست استفاده کرده و در بدنه آن فولاد ضدزنگ به چشم می‌خورد. بولینگر B2 از طراحی بدنه روی فریم سنتی سود برده و بدنه‌ی تمام آلومینیومی آن نیز به دنبال کاهش هرچه بیشتر وزن بوده است.

کابین

کابین
کابین

اینجاست که سایبرتراک با کابین جادار و مدرن و پر از تکنولوژی‌های روز برنده می‌شود. بولینگر B2 تکنولوژی کابین خود را از دهه 70 میلادی گرفته و شیشه‌های دستی، پشت آمپرهای آنالوگ و پانل‌های تخت داشبورد و درب‌ها این موضوع را به خوبی نشان می‌دهند.

اگرچه سایبرتراک از تجارب ارزنده تسلا در بحث طراحی کابین سود می‌برد اما کابین بولینگر را می‌توان فقط با هدف کاربری توصیف کرد.

نتیجه نهایی

نتیجه نهایی
نتیجه نهایی

به نظر می‌رسد تسلا با کنار گذاشتن سنت‌ها در کلاس پیکاپ ها به دنبال دگرگون کردن این بازار است. استفاده از فولاد ضدزنگ می‌تواند راه‌حلی برای یک مشکل باشد و همین موضوع در طراحی جعبه‌ای سایبرتراک هم مشهود است. تناسبات جعبه‌ای شکل باعث ایجاد حداکثر فضای کاربردی می‌شوند.

بولینگر روش سرراست‌تری را در پیش گرفته و تنها مصارف کاربران را مدنظر قرار داده است. این خودرو می‌تواند چوب‌های سنگین و دراز را حمل کرده و در محفظه بار آن بار سنگین را قرار داد. البته کابین خودرو نیز جای تعریفی ندارد.

نهایت باید گفت اگر سایبرتراک با همین مشخصات وارد خط تولید شود پس ما شاهد یک پیکاپ مختص سبک زندگی افراد خواهیم بود. خودرویی شبیه به اینکه ATV خود را پشت آن قرار داده و با دوستان به یک سفر آخر هفته بروید. بولینگر خودرویی برای افرادی ساخته که از پیکاپ بی‌رحمانه کار می‌کشند.

user-img

نویسنده :

میلاد حسینی

comments 0 1398/9/17
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مطالب مرتبط