icon-sign ورود / ثبت نام
journal icon
مجله ماشین مقایسه لیفان X60 با رنو ساندرو استپ وی:چینی یا فرانسوی

مقایسه لیفان X60 با رنو ساندرو استپ وی:چینی یا فرانسوی

comments 0 1397/8/6

مقایسه لیفان X60 و رنو ساندرو استپ وی رقابت کراس اور های نه چندان گرانقیمت بازار است که تا حدودی در یک رنج قیمت قرار دارند. لیفان سالهاست که توسط کرمان موتور عرضه می گردد و نسخه فیس لیفت آن ،از سال گذشته توسط این شرکت معرفی گردید.رنو ساندرو استپ وی نیز چندی پس از عرضه نسخه معمولی این خودرو توسط پارس خودرو عرضه می گردد. از این رو در نوشتار پیش رو مقایسه ای شانه به شانه مابین لیفان X60 و رنو ساندرو استپ وی خواهیم داشت تا دریابیم کدامیک از ارزش بیشتری برای خرید برخوردار هستند.

مقایسه ابعاد لیفان X60 و رنو ساندرو استپ وی

در ابتدای مقایسه ابعاد این دو خودرو باید اشاره کرد که لیفان از ابتدای طراحی خود یک کراس اور واقعی بوده است اما ساندرو استپ وی تنها یک هاچ بک است که با اضافه شدن چند قطعه پلاستیکی تبدیل به یک کراس اور شده است. از همین رو مشاهده می کنیم که در تمامی ابعاد لیفان X60 کاملا بزرگتر است.اما مهمترین برتری لیفان X60 نسبت به ساندرو استپ وی  را باید در ارتفاع بیشتر خودرو جستجو کرد که مشخص می کند این لیفان است که در واقع یک کراس اور است. همچنین در فاصله دو محور باز هم برتری از آن لیفان X60 خواهد بود در نتیجه در فضای داخلی هم این چینی نه چندان جدید در وضعیت بهتری قرار دارد.

نوع خودرو

طول
میلیمتر

عرض
میلیمتر

ارتفاع
میلیمتر

فاصله دو محور
میلیمتر

وزن

ساندرو استپ وی

4034

1753

1584

2588

1193

لیفان X60

4325

1790

1690

2600

1350

طراحی ظاهری

طراحی ظاهری
طراحی ظاهری

همانطور که اشاره شد رنو ساندرو استپ وی دقیقا همان ساندرو معمولی است که تغییرات جزیی را به منظور ساخت چهره یک کراس اور تجربه کرده است. عمده این تغییرات به اضافه شدن قطعات پلاستیک سیاه رنگ در اطراف باز خواهد شد. همچنین چراغهای اصلی خودرو با قاب مشکی رنگ چهره جسورتر به خود گرفته است.البته ترفند تبدیل هاچ بک به کراس اور امروزه به امری عادی در بین خودروسازان سطح پایین جهان تبدیل شده و عملا از این حیث ایرادی به این خودرو وارد نیست همچنین باید توجه داشت ساندرو استپ وی مربوط به نسل های پیشن این خودرو است و مدل جدید این خودرو بسیار مدرن تر و جذاب تر شده است.

لیفان X60 در زمان عرضه به بازار ایران از ظاهری شبیه هیوندای سانتافه نسل قبل بهره می برد از همین رو توانست به فروش خوبی دست یاد اما تدام عرضه این خودرو با همان ظاهر اولیه باعث گردید که رقبای دیگر چینی گوی رقابت را از این خودرو بربایند. این خودرو در نمای جلو خودرو از چراغهای بزرگ و نسبتا جذاب در کنار جلو پنجره بزرگ شبیه به محصولات سابق  هیوندای سود می برد. در نمای جانبی هم بیش از هر چیز گلیگر ها ورم کرده جلب توجه می کند. در نمای عقب که در نسخه فیس لیفت شده تغییراتی را تجربه کرده است با چراغهای چند ظلعی روبرو هستیم که با دیگر اجزای خودرو هارمونی خاص خود را دارد.

در پایان این بخش باید گفت که هر دو گزینه از ظاهری نه چندان جذاب و مدرن بهره می برند و نمی توان بطور قطع برتری به یکی از آن ها داد.اما شاید این لیفان X60 باشد که دارای ویژگی های بهتری است.

 

 

طراحی کابین

طراحی کابین
طراحی کابین

با ورود به کابین لیفان X60 با طراحی تاریخ گذشته ای روبرو هستیم که این روزها دیگر در محصولات چینی دیده نمی شود.در قسمت مرکزی داشبورد بخش برآمده ای وجود دارد که ورودی های هوا و سیستم صوتی در آن تعبیه شده است. در این زیر این قسمت  ولوم دایره ای شکل جهت تنظیم دستی سیستم تهویه مطبوع حضور دارد وهمچنین پنل پشت فرمان از یک دایره مرکزی استفاده شده که میزان سرعت را ،هم به صورت دیجیتالی وهم به صورت عقربه ای به نمایش می گذارد .

رنو ساندرو بر روی پلت فرم ال90 فرانسوی توسعه داده شده است از همین رو کابین ساندرو استپ وی کاملا بر اساس کابین این خودرو طراحی شده که البته به منظور جذابیت بیشتر کمی بروز رسانی شده است اما همچنان سادگی بیش از حد باعث نارضایتی مالکش خواهد شد. نبود صفحه نمایش لمسی ،غربیلک فرمان ساده و بدون کنترل های سیستم صوتی ،تعبیه بالابر های شیشه در قسمت مرکزی داشبورد و استفاده از پلاستیک خشک همگی دلیلی بر این امر است.

لیفان X60 در مقایسه با بسیاری از خودروهای هم رده خود در بازار ایران از طراحی نه چندان زیبای داخلی برخوردار است اما هر خودرویی از جمله همین لیفان X60 از طراحی جذابتری نسبت به ساندرو استپ وی بهره می برد چرا که تقریبا همه متعقد هستیم که طراحی داخلی ساندرو استپ وی زشت و بسیار ساده است.

مقایسه مشخصات فنی لیفان X60 و رنو ساندرو استپ وی

مقایسه مشخصات فنی لیفان X60  و رنو ساندرو استپ وی
مقایسه مشخصات فنی لیفان X60  و رنو ساندرو استپ وی

ساندرو استپ وی به پیشرانه نسبتا جدیدتر 1.6 لیتری مجهز شده که می تواند قدرتی برابر با 105 اسب بخار و گشتاور 140 نیوتن متر را تولید نماید. این خودرو از جبعه دنده 4 سرعته اتوماتیک به منظور انتقال قدرت استفاده می کند.ساندرو استپ وی با این پیشرانه قادر است ظرف مدت زمان 11.5 ثانیه سرعت خود را از حالت سکون به 100 کیلومتر در ساعت برساند و این در حالی است که از مصرف سوخت 8.3 لیتری بهره می برد.

در مقابل لیفان X60 از پیشرانه 1.8 لیتری تنفس طبیعی با بیشنه قدرت 126 اسب بخار و حداکثر گشتاور 168 نیوتن متر بهره می برد . وظیفه انتقال نیرو این موتور بر عهده جعبه دنده CVT نهاده شده است. از میزان شتاب صفر تا صد این خودرو اطلاعاتی منتشر نشده است اما میزان مصرف لیفان X60 با جعبه دنده CVT برابر با 8.5 خواهد بود که تقریبا عدد نا امید کننده ای در این سگمنت محسوب می گردد.

با توجه به اعداد و ارقام خروجی این خودرو مشخص است که لیفان X60 از قدرت بیشتری در مقابل رقیب خود برخوردار است اما توجه داشته باشید که این  خودرو از وزن بیشتری بهره می برد که از نظر نسبت قدرت به وزن با رقیب خود تقریبا برابر است. همچنین این خودرو بدلیل  موتور نه چندان قدرتمند و جعبه دنده قدیمی در سربالایی های تند دچار مشکل می گردد گه رانندگان را مجبور به استفاده از حالت دستی می نماید. همچنین لیفان X60 به دلیل قدمت خود از داشتن آپشن کنترل ایستایی در سربالایی محروم است که چنین آپشنی می توانست کمک شایانی به این کراس اور چینی نماید.وضعیت هندلینگ و میزان نرمی این خودرو هم چندان قابل اطمینان نیست.

در مقابل ساندرو با توجه به وزن کمتر و پیشرانه حجیم تر ،خودرویی سریع محسوب می گردد که از کشش بالایی برخوردار است در نتیجه رانندگی با این خودرو بسیار جذاب تر و هیجان انگیز تر لیفان X60 است.

البته در بحث مقایسه فنی باید به جعبه دنده ها هم نیز اشاره کرد چرا که ساندرو از جعبه دنده نسبتا پیشرفته تری برخوردار است که پیش از این امتحان خود را روی مگان 2000 پس داده است از همین رو جعبه دنده اتوماتیک ساندرو استپ وی هر چقدر هم زیر فشار باشد بدلیل برنامه ریزی مناسب و ضرایب صحیح دنده ها همیشه بهترین پاسخ را به راننده ارائه می دهد.

همچنین هندلینگ ساندرو بدلایل مختلف از قبیل قرار گرفتن ساب فرم در قسمت جلو خودرو بسیار بهتر از لیفان X60 است بطوریکه این ساب فرم ها بیشتر وزن قطعاتی نظیر موتور ،پلوس ها و جعبه دنده را در هنگام ترمز گیری و شتاب تحمل می کنند.این ساب فرم های در دیگر محصولات هاچ بک موجود در ایران وجود ندارد.

در نهایت باید گفت ساندرو استپ وی با توجه به تمامی موارد بالا و همچنین برخورداری از پیشرانه و قطعات کم استهلاک خود کاملا برتر از رقیب چینی خود است .

 خودرو

حجم موتور
سی سی

نوع موتور

قدرت خروجی
اسب بخار

گشتاور

نیوتن متر

شتاب 0 تا 100

ثانیه

مصرف سوخت

لتیر

نوع جعبه دنده

ساندرو استپ وی

1598

تنفس طبیعی

105

140

11.5

8.3

چهار سرعته اتوماتیک

لیفان X60

1794

تنفس طبیعی

126

168

-

8.5

CVT

ایمنی

ایمنی
ایمنی

رنو ساندرو که تحت برند داچیا در دیگر نقاط جهان بفروش می رسد در سال 2008 به موسسه تست تصادف یورانکپ ارسال شد اما این خودرو نتوانست بیشتر از 3 ستاره ایمنی را دریافت کند.. این خودرو به تجهیزاتی شامل ترمز ضد قفل ABS به‌ همراه توزیع الکترونیکی ترمز و کمربند ایمنی سه‌نقطه‌ای برای سرنشین‌های عقب مجهز شده است.

لیفان X60 از موسسه C-NCAP تنها موفق به دریافت 4 ستاره شده است که کاملا گویایی وضعیت ناگوار ایمنی این خودرو می باشد. از امکانات ایمنی حاضر در این کراس اور باید به ترمز ضد قفل (ABS) و توزیع هوشمند نیروی ترمز (EBD)،دو کیسه هوا اشاره کرد.توجه نمایید که لیفان X60 همانند هموطن خود حتی از داشتن سامانه کنترل پایداری ESP محروم است.

امکانات رفاهی

امکانات رفاهی

رنو ساندرو استپ همانند سلف خود رنو ال 90 خودرویی بسیار اقتصادی است که از کمترین آپشن های بهره می برد . از جمله معدود امکانات رفاهی این خودرو باید به چراغ مه‌شکن جلو، آینه‌های جانبی برقی مجهز به گرم‌کن، سیستم صوتی مجهز به پورت USB، چهار بلندگو، کنترل سیستم صوتی زیر غربیلک فرمان، قفل مرکزی به‌ همراه کنترل از راه دور ، آینه های جانبی با تنظیم برقی و سیستم ضد سرقت اشاره کرد.قابل توجه است ساندرو استپ وی  از داشتن کروز کنترل که امروزه به آپشن بدیهی تبدیل شده است معذور می باشند.

لیفان X60 در نسخه جدید خود از تجهیزاتی شامل نمایشگر ۸ اینچی لمسی،دوربین پارک، ناوبری ماهواره‌ای، رادیو پخش با ۶ بلندگو، قابلیت تماس تلفنی و ارتباط بلوتوث با گوشی هوشمند، DVD پلیر، درگاه USB و AUX، ریموت کنترل و کارت‌خوان SD نیز قابل استفاده هستند. پرده و گرم‌کن شیشه عقب، فرمان تلسکوپی قابل تنظیم، تهویه مطبوع تک حالته و شارژر ۱۲ ولت USB سود می برد.

مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش

رنو ساندرو استپ وی با 2 سال  گارانتی از سوی پارس خودرو عرضه می گردد و از آنجا که پارس خودرو از زیر مجموعه های سایپا مسحوب می گردد وظیفه خدمات دهی به این خودرو توسط شبکه گسترده سایپا امکان پذیر است.

لیفان X60هم با سه سال گارانتی عرضه شده و وضعیت سیستم خدمات فروش این شرکت گسترده تر از کرمان موتور است.

 

 

کلام پایانی

کلام پایانی

نتیجه مقایسه یک گزینه چینی در مقابل گزینه فرانسوی تقریبا از پیش مشخص است مخصوصا اگر محصول چینی از خودروهای روز این کشور نباشد. البته همانطور که دربخش های بالا مشخص گردید در بسیاری از قسمت های برتری کامل با لیفان X60 بود اما در بخش اصلی که به مشخصات فنی و تجربه رانندگی مربوط می گردید بدون تردید ساندرو استپ وی در وضعیت بهتری قرار دارد چرا که این خودرو بدلایلی از قبیل استهلاک کم ،شتاب بالا ،هندلینگ مناسب و نرم بودن رانندگی کاملا برتر از رقیب چینی خود است. همین مهم باعث گردیده که ساندرو استپ وی در بسیار از بازارهای جهان بفروش مناسبی دست یافته است . از این رو باید گفت که رنو ساندرو استپ وی گزینه منطقی تری در خرید محسوب می گردد اما اگر کمی غیر منطقی فکر کنیم و به دنبال آپشن های بیشتر و ارتفاع بالاتر در کنار زیبایی بیشتر هستید لیفان X60 میتواند شما را راضی کند.

user-img

نویسنده :

سالار

comments 0 1397/8/6
لیفان

لیفان

خودرو X60 اتوماتیک

  • طراحی و زیبایی8
  • مصرف سوخت8
  • راحتی سرنشین9
  • امکانات و قابلیت ها8
  • ارزش خرید9

امتیاز کل

8

رنو

رنو

خودرو ساندرو اتوماتیک

  • طراحی و زیبایی8
  • مصرف سوخت2
  • راحتی سرنشین9
  • امکانات و قابلیت ها1
  • ارزش خرید1

امتیاز کل

4

تجربیات کاربران
arrow-jou تجربیات کاربران در خصوص خودروی لیفان , X60 اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396 و رنو , ساندرو اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396

امتیاز کاربران به :خودرو لیفان , X60 اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    8
  • مصرف سوخت
    8
  • راحتی سرنشین
    9
  • امکانات و قابلیت ها
    8
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    9

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید

امتیاز کاربران به :خودرو و رنو , ساندرو اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396

  • طراحی و زیبایی
    8
  • مصرف سوخت
    2
  • راحتی سرنشین
    9
  • امکانات و قابلیت ها
    1
  • ارزش خرید نسبت به قیمت
    1

شما هم می توانید تجربه خود را ثبت کنید

تجربه خود را اضافه کنید
نظرات كاربران

ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

user-img
مشخصات فنی
مشخصات فنی خودروی لیفان , X60 اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396 و رنو , ساندرو اتوماتیک , مدل 1395 تا 1396

مشخصات کارخانه تولید کننده :

کارخانه سازنده لیفان رنو
کشور تولید کننده ایران-چین ایران
نام و مدل خودرو لیفان X60 اتوماتیک رنو ساندرو استپ وی اتوماتیک
نمایندگی فروش در ایران کرمان موتور سایپا

وزن و مشخصات بدنه :

کلاس بدنه شاسی بلند هاچ بک
کلاس اتومبیل J segment B segment
ابعاد(طول*عرض*ارتفاع)میلیمتر
فاصله دو محور 2600 میلیمتر 2588 میلیمتر
وزن 1330 کیلوگرم 1193 کیلوگرم
تعداد فضای سرنشینان 5 5
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو 215/60 R 15 185/65 R 15
ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب 215/60 R 15 185/65 R 15

مشخصات فنی موتور :

حجم موتور 1794 cc 1598 cc
نوع موتور بنزین سوز بنزین سوز
تعداد سیلندرها 4 4
تعداد سوپاپ ها 16 16
آرایش قرار گیری سیلندرها خطی مستقیم خطی مستقیم
محل قرار گیری موتور موتور جلو موتور جلو
سیستم سوخت رسانی انژکتوری پاشش چند نقطه ای انژکتور چند نقطه ای
ظرفیت باک 55 لیتر 50 لیتر
حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار) 131 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر) 168 نیوتون متر در 4200 دور در دقیقه 140 نیوتن متر در 3750 دور در دقیقه

مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) :

نوع جعبه دنده سیستم انتقال قدرت متغیر پیوسته (CVT) اتوماتیک
تعداد دنده (جلو) 4
محور محرک دیفرانسیل جلو دیفرانسیل جلو

مشخصات فنی سیستم تعلیق و فرمان :

نوع سیستم تعلیق
تعلیق جلو مک فرسون مستقل مک فرسون با بازوی جناقی
تعلیق عقب تیرچه یک تکه محور عقب مدل پیچشی با مقطع H و فنر مارپیچ
کمک فنرهای جلو
کمک فنرهای عقب
نوع سیستم فرمان هیدرولیک دنده شانه ای ، تقویت کننده هیدرولیکی

مشخصات فنی سیستم ترمز ها :

نوع سیستم ترمز روغنی با بوستر خلائی
نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو دیسکی خنک شونده دیسکی خنک شونده
نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب دیسکی دیسکی خنک شونده

عملکرد فنی خودرو :

حداکثر سرعت 170 170 کیلومتر در ساعت
شتاب 0 الی 100 (برحسب ثانیه) 11.5 ثانیه
مصرف سوخت شهری 9.4 لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت جاده ایی 5.5 لیتر در هر صد کیلومتر
سیکل ترکیبی مصرف سوخت 8.3 لیتر در هر صد کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو5 یورو4
استاندارد ایمنی
ستاره ایمنی از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا EURONCAP 3

امکانات ایمنی،رفاهی و آپشن ها :

کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) 2 عدد ، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو کیسه هوای راننده - کیسه هوای سرنشین جلو بهمراه سوئیچ غیرفعال نمودن
سیستم های پایداری و کمک راننده ABS دارای 4 کاناله به همراه EBD ترمز ضدقفل ABS بهمراه توزیع الکترونیکی ترمز
سیستم های امنیتی و حفاظتی سیستم هشدار دهنده باز بودن دربها ، قفل ایمنی کودک ، قفل مرکزی به همراه ریموت کنترل ، سیستم ضد سرقت ، سیستم هشدار دهنده باز بودن درب سیستم ضد سرقت (Immobilizer) - کمربند ایمنی سه نقطه ای برای سرنشین های ردیف عقب
سیستم فرمان و هدایت پذیری قدرت کمک هیدرولیکی
نوع غربیلک کنترل سیستم صوتی از روی غربیلک فرمان
سیستمهای تهویه مطبوع کنترل دستی کنترل دستی
سیستم صوتی و تصویری رادیو پخش MP3 / CD به همراه 6 بلند گو کنترل سیستم صوتی زیر فرمان - سیستم صوتی (رادیو + سی دی (پخش فشرده)+USB+4 بلندگو)
سیستمهای مولتی مدیا کامپیوتر اطلاعات سفر
سیستم صندلیهای جلو تنظیم دستی ، روکش چرم پشت سری بالشتی ردیف جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع
سیستم صندلیهای عقب روکش چرم
سیستم آیینه ها تنظیم برقی ، دارای راهنما آینه های جانبی برقی مجهز بهمراه گرمکن
سیستم شیشه ها بالابر شیشه های جلو و عقب برقی ، گرمکن شیشه عقب ، دارای سیستم پاور ویندو ، برف پاک کن عقب ، پرده شیشه عقب شیشه بالابر برقی جلو و عقب - برف پاک کن و شیشه شور عقب به همراه مه زدا
سیستم های سقف سان روف دو حالته برقی با شیشه چاپ سیلک مانع تابش مستقیم نور خورشید
سیستم روشنایی جلو قابلیت تنظیم نور چراغها ، چراغهای هالوژن دارای مه شکن ، سنسور روشن شدن خودکار چراغها چراغ مه شکن جلو
سیستم روشنایی عقب چراغهای LED به همراه مه شکن
سنسورهای پیش فعال سیستم سنسور دنده عقب
سیستم های کمک رانندگی هشدار دهنده میزان لنت ترمز ، چراغ اخطار روی دربها ، درب بازکن صندوق و باک از داخل
سایر تجهیزات

محدوده گارانتی :

محدوده گارانتی 3 سال یا 60000 کیلومتر 2 سال یا 40000 کیلومتر
قیمت روز

لیفان , X60 اتوماتیک

آخرین بروز رسانی: 1398/12/24

قیمت نمایندگی

0 تومان

آخرین بروز رسانی: 1398/12/24

قیمت قیمت بازار

190,000,000 تومان

مطالب مرتبط