
صدای مشتریان اطلس خودرو درآمد
بعد از گذشت یکسال هنوز خودرو اسپرتیج تحویل مشتری نشده است
خبرها حاکی از آن است که برخی از مشتریان شرکت اطلس خودرو که خودرو اسپرتیج خریداری کرده اند نه تنها تاکنون بعد از گذشت یکسال خودروهای خود را تحویل نگرفته اند بلکه شرکت مذکور قیمت را افزایش داده است.

متن کامل خبر :
پردیس خودرو- شرکت اطلس خودرو یکسال پیش بدون مجوز پیش فروش اقدام به ثبت نام خودروی اسپورتیج کرده و شش ماه پیش هم با ارسال دعوتنامه مابقی قیمت خودرو را با قیمت روز دریافت کرده اما تاکنون علیرغم دریافت ۱۹۰ میلیون ماشین را تحویل نداده و قصد دریافت مبلغ دیگری به قیمت جدید دارد. همین مسئله منجر به اعتراض مشتریان این شرکت شده است. خبرها حاکی از آن است مشتریان چندین بار به دنبال تجمع در مقابل این شرکت نموده اند ولی تاکنون این اتفاق صورت نگرفته است.
یکی از اصلی ترین مشکلات شرکت های واردکننده در بازار اقدامات سلیقه ای و غیرکارشناسی دولت در بازار است که یکی از پیامدهای آن افزایش قیمت خودروهای وارداتی است.
انتهای خبر
-
امداد سیار یا تعمیرگاه؟ کدام بهتر است؟
1404/3/19
-
هشدار جدی به رانندگان؛ اکتان بوسترهای تقلبی موتور را میسوزانند!+ معرفی 5 میار مهم
1404/3/19
-
مقایسه کامل ام وی ام 315 و پژو پارس TU5؛ بهترین انتخاب برای شما کدام است؟
1404/3/16
-
اجرت تعویض سپر در سال 1404 | هزینه تعویض سپر شکسته
1404/3/12
-
بهترین برند باتری موتور سیکلت + (معرفی نمایندگی فروش و تعویض باطری موتور)
1404/3/3
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.