نخستین سری از خودروهای فردا SX۶ تحویل مشتریان شد
نخستین سری از خودرو شاسی بلند « فردا SX۶»، محصول جدید صنایع اتومبیل سازی فردا پس از گذراندن تمام مراحل کارشناسی و فنی و دریافت پلاک، تحویل خریداران شد و بر اساس برنامهریزی های انجام گرفته، تمامی خریداران سری نخست این خودرو، طی روزهای آتی خودروهای خود را دریافت خواهند کرد.
متن کامل خبر :
پردیس خودرو-تولید «فردا SX6» در کارخانه صنایع اتومبیل سازی فردا در سمنان از ماه های پایانی سال گذشته آغاز شده بود و نخستین سری از خودروها نیز پیش از آغاز سال جدید آماده تحویل به مشتریان بود اما شیوع بیماری کرونا و تعطیلی بلند مدت مراکز شمارهگذاری خودرو باعث تاخیر در تحویل این خودروها شد.
با این وجود مجموعه اتومبیل سازی فردا تلاش کرد این تاخیر اجتناب ناپذیر را که خارج از اراده این شرکت و به دلیل شرایط روی داده در کشور بود را با کار فشرده و با سرعت جبران کند و در همین راستا، تحویل تمامی خودروهای ثبت نام شده سری اول طی روزهای آتی به پایان خواهد رسید.
-

مقایسه قیمت بیمه بدنه خودروهای پرفروش داخلی در ۱۴۰۵؛ از پراید تا دنا کدام صرفه اقتصادی بیشتری دارد؟
1405/5/3
-

لباس کار تاسیسات چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟ راهنمای تخصصی
1405/4/1
-
بررسی مشکلات کم فنر های خودرو های چینی
1404/12/5
-

راهنمای کامل خرید لوازم یدکی فیدلیتی و دیگنیتی بدون اشتباه و هزینه اضافی
1404/12/5
-

بیمه شخص ثالث چگونه قیمتگذاری میشود؟
1404/12/2










عضویت در خبرنامه




ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.