
وانت جیپ جدید
Mark Allen مدیر طراحی کمپانی جیپ به تازگی جزئیات جدیدی درباره وانت آینده این شرکت منتشر کرده است.

متن کامل خبر :
پردیس خودرو: Mark Allen مدیر طراحی کمپانی جیپ به تازگی جزئیات جدیدی درباره وانت آینده این شرکت منتشر کرده است.
به گزارش پایگاه خبری "پردیس خودرو" Mark Allen مدیر طراحی کمپانی جیپ به تازگی جزئیات جدیدی درباره وانت آینده این شرکت منتشر کرده است.
Mark Allen در مصاحبه ای با سایت CarAdvice تایید کرد که شرکت برای تولید مدل وانت چراغ سبز نشان داده و برنامه ریزی هایی نیز شده است.
زمانی که از وی پرسشی شد آیا وانت جدید براساس Wrangler می باشد یا خیر، او پاسخ منفی داده است.
با این حساب نباید انتظار داشته باشیم وانت جیپ براساس Wrangler تولید شود. به نظر می رسد چیپ می خواهد وانت خود را در کارخانه Toledo ایالت اوهایو با افزایش ظرفیت این کارخانه تولید کند.
متاسفانه اطلاعات بسیاری از وانت آینده چیپ در دسترس نیست و باید منتظر آینده برای کسب اطلاعات بیشتر بود.
جهت دریافت آخرین اخبار و مطالب خودرو از طریق تلگرام به کانال اختصاصی پردیس خودرو (https://پردیس خودرو.me/pardiskhodro ) بپیوندید.
برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
-
تحویل زودتر از موعد خودروهای بایک X55 با رعایت کامل استانداردهای (PDI و PDS) توسط تیم شاهپری
1404/2/2
-
خرید نقدی و اقساطی اتوبوس
1404/1/26
-
آیا رینگ اسپرت ضرر دارد؟ بررسی علمی مزایا و معایب
1404/1/26
-
یکی از مهم ترین تکنولوژی ها خودرو که شمارا از مرگ نجات میدهد
1404/1/23
-
علت دود سفید اگزوز چیست؟ تمامی خرابی های اگزوز خودرو
1403/12/10
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.