
تجربه ی رانندگی با کوچکترین خودروی ایران در شهر تهران
قسمت سوم "یک و دو خودمونی"
متاسفانه شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی کشور از ثبات خاصی برخوردار نیست و تولید محتوای با کیفیت همانند آنچه در یک و دو دیدیم سبب می شود تا پروسه فیلمبرداری و تدوین هر اپیزود علاوه بر غیراقتصادی بودن طولانی هم باشد . این طولانی بودن پروسه ساخت سبب می شود تا اطلاعات ارائه شده توسط مجریان این برنامه در زمان پخش با آنچه در زمان فیلمبرداری شاهد آن بودند تفاوت فاحشی داشته باشد .
پروسه ی ساخت برنامه ای موسوم به "خودمونی یک و دو " با هدف تولید محتوای ویدئویی بیشتر با فاصله زمانی کمتر بین هر اپیزود در سال جاری آغاز شد . در ساخت این برنامه برخلاف مستند یک و دو که سال گذشته فصل اول آن به پایان رسید ، کیفیت ساخت از اولویت اول خارج شده و تولید منظم و به روز محتوای ویدئویی بعنوان اولویت اول در ساخت این برنامه قرار گرفته است.
بدین ترتیب عوامل ساخت مستند یک و دو بسیار چابک تر از قبل می توانند با تهیه محتوای به روزتر در خدمت بینندگان خود باشند اما المان هایی از جمله بند موسیقی و مهمان به ناچار از این برنامه حذف شده اندنکته ی دیگر اینکه هدف اصلی ساخت "خودمونی یک و دو" همانند برنامه "یک و دو" صرفا سرگرم کردن مخاطبان است بدین ترتیب که مخاطبان بتوانند در اوقات فراغت خود تجربه افرادی که به اتومبیل علاقه مند هستند را ببینند و شاید این تجربه برای مخاطب مفید و مثمر ثمر واقع گردد . پس این برنامه ویدئویی یک مستند کارشناسی نیست و صرفا ذکر تجربه است .

درباره تجربه ی رانندگی با کوچکترین خودروی ایران در شهر تهران :
سایر ویدیوها
-
تحویل زودتر از موعد خودروهای بایک X55 با رعایت کامل استانداردهای (PDI و PDS) توسط تیم شاهپری
1404/2/2
-
خرید نقدی و اقساطی اتوبوس
1404/1/26
-
آیا رینگ اسپرت ضرر دارد؟ بررسی علمی مزایا و معایب
1404/1/26
-
یکی از مهم ترین تکنولوژی ها خودرو که شمارا از مرگ نجات میدهد
1404/1/23
-
علت دود سفید اگزوز چیست؟ تمامی خرابی های اگزوز خودرو
1403/12/10
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.