
خودروهای دیزلی در ایتالیا تست می شوند
در پی رسوایی شرکت فولکس واگن در تست انتشار گازهای آلاینده خودروها، کشور ایتالیا اعلام کرده است که در حدود ۸۰ مدل خودروی دیزلی تولید شده از سوی ۸ خودروساز برجسته جهان را به بوته آزمایش خواهد گذارد.

متن کامل خبر :
پردیس خودرو: در پی رسوایی شرکت فولکس واگن در تست انتشار گازهای آلاینده خودروها، کشور ایتالیا اعلام کرده است که در حدود ۸۰ مدل خودروی دیزلی تولید شده از سوی ۸ خودروساز برجسته جهان را به بوته آزمایش خواهد گذارد.
به گزارش پایگاه خبری "پردیس خودرو" در پی رسوایی شرکت فولکس واگن در تست انتشار گازهای آلاینده خودروها، کشور ایتالیا اعلام کرده است که در حدود ۸۰ مدل خودروی دیزلی تولید شده از سوی ۸ خودروساز برجسته جهان را به بوته آزمایش خواهد گذارد. یک روزنامه اقتصادی ایتالیایی با چاپ این خبر در شماره روز شنبه خود به نقل از از وزارت حمل ونقل این کشور افزود که تست انتشار گازهای آلاینده این خودروها تا حدود ۱۰ روز آینده آغاز خواهد شد و نتایج آن تا ماه مه سال آینده انتشار خواهد یافت. این آزمایشها احتمالا بر ۱۰۰۰ خودروی کارکرده و نو انجام خواهد شد که اکثر خودروهای دیزلی تولید شده بهوسیله فولکس واگن در ایتالیا و هفت رقیب اصلی آن را شامل میشود.
جهت دریافت آخرین اخبار و مطالب خودرو از طریق تلگرام به کانال اختصاصی پردیس خودرو (https://پردیس خودرو.me/pardiskhodro ) بپیوندید.
برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.
-
امداد سیار یا تعمیرگاه؟ کدام بهتر است؟
1404/3/19
-
هشدار جدی به رانندگان؛ اکتان بوسترهای تقلبی موتور را میسوزانند!+ معرفی 5 میار مهم
1404/3/19
-
مقایسه کامل ام وی ام 315 و پژو پارس TU5؛ بهترین انتخاب برای شما کدام است؟
1404/3/16
-
اجرت تعویض سپر در سال 1404 | هزینه تعویض سپر شکسته
1404/3/12
-
بهترین برند باتری موتور سیکلت + (معرفی نمایندگی فروش و تعویض باطری موتور)
1404/3/3
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.