
خودروهای آمریکایی در راه ایران
خودرو سازهای آمریکایی در تکاپو برای ورود به بازار ایران هستند.

متن کامل خبر :
پردیس خودرو: خودرو سازهای آمریکایی در تکاپو برای ورود به بازار ایران هستند.
به گزارش" پردیس خودرو" در سالهای گذشته 4 خودرو ساز آمریکایی در ایران فعالیت می کردهاند اما همگی آنها تعطیل شده اند ولی این شرکت ها برای حضور در بازار خودروی ایران در حال تلاش مجدد می باشند.
رئیس کمیسون صادرات اتاق بازرگانی ایران با بیان مطالب بالا ادامه دادند که شروط لازم برای حضور مجدد به آنها اعلام شده است و به آنها گفته شده تا تحریم ها بطور کامل برطرف نشوند ورود خوردوهای آمریکایی را قبول نمی کنیم.
ایشان ادامه دادند ما در حال حاضر از کشورهایی نظیر ژاپن ،کره و چین خودرو وارد می کنیم و تا زمانی که آمریکا تحریم ها را لغو نکند اجازه ورود خودرو های آمریکایی را به ایران نمی دهیم.
آقای اولادی افزودند که آمریکایی ها در حال مذاکره برای مجوز ورود خودرو هایشان به ایران هستند اما حالا برای این مراودات زود است و ما فقط کالا های اساسی را از این کشور وراد می کنیم.
-
امداد سیار یا تعمیرگاه؟ کدام بهتر است؟
1404/3/19
-
هشدار جدی به رانندگان؛ اکتان بوسترهای تقلبی موتور را میسوزانند!+ معرفی 5 میار مهم
1404/3/19
-
مقایسه کامل ام وی ام 315 و پژو پارس TU5؛ بهترین انتخاب برای شما کدام است؟
1404/3/16
-
اجرت تعویض سپر در سال 1404 | هزینه تعویض سپر شکسته
1404/3/12
-
بهترین برند باتری موتور سیکلت + (معرفی نمایندگی فروش و تعویض باطری موتور)
1404/3/3
ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.