مقایسه لوسید ایر با رقبای لوکس و قدرتمند :بنز ،تسلا،پورشه

عرضه عمومی سهام لوسید باعث شده پیتر رالینسون اندکی اطمینان خاطر را برای تولید محصولی بسیار باکیفیت پیدا کند. او میخواهد لوسید ایر یکی از شاخصترین خودروهای الکتریکی بازار باشد. این شرکت نوپا به تازگی محصول شاخص خود را نه تنها با مرسدس بنز S کلاس بلکه با تقریباً تمامی خودروهای الکتریکی دیگر مقایسه کرده است.
در اسلایدی که این شرکت منتشر کرده لوسید معتقد است ایر تنها خودروی بازار میباشد که پرفورمنس و شعاع حرکتی فوقالعاده را بهصورت همزمان ارائه میکند. لوسید محصول خودش را با دو نسخه تسلا مدل S مقایسه کرده است، خودرویی که طبق گفته رالینسون در یک کلاس با سدان الکتریکی لوسید قرار ندارد. یکی دیگر از رقبا هم پورشه تایکان توربو S است.

لوسید ایر تنها خودرویی است که شعاع حرکتی فراتر از ۸۰۵ کیلومتر ارائه میکند. البته از نظر شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر در ساعت و حداکثر سرعت اعلامی ایر دومین خودرو از این نظر میباشد.

لوسید به مقایسه ایر با دیگر خودروهای الکتریکی ادامه داده و به زمان شارژ آنها اشاره کرده است. طبق گفته این استارت آپ، مجموعه باتری ۹۰۰ ولتی ایر باعث میشود تنها در ۲۰ دقیقه بتوان ۴۸۳ کیلومتر برد را به دست آورد. بهاینترتیب لوسید ایر برتر از مدل S و تایکان ظاهر میشود. پورشه به سیستم ۸۰۰ ولتی مجهز است اما برای به دست آوردن برد ۲۵۸ کیلومتری باید ۲۲.۵ دقیقه صبر کنید.

لوسید میگوید اگر خودرویی در تبدیل الکتریسیته به نیروی جنبشی کارایی بالایی نداشته باشد هیچ تفاوتی با بقیه خودروهای بازار نخواهد داشت. از این نظر ایر میتواند کاراترین خودروی بازار از نظر انرژی لقب گیرد. خب ایر هنوز وارد بازار نشده اما لوسید به این نکته اشاره داشته است.

سدان الکتریکی لوسید دارای قوای محرکه با تراکم قدرت باورنکردنیای میباشد. لوسید در یکی از اسلایدها به رقبا اشاره نکرده اما واضح است که اشاره این شرکت به تسلا مدل S و X بوده است.

لوسید همچنین به یک برند آلمانی الکتریکی اشاره کرده که احتمالاً منظور این شرکت از جمله یاد شده پورشه بوده است. واحد سواری لوسید نسبت قدرت به وزن سه برابری در مقایسه با بهترین رقیب خود دارد که بنابراین پیشرانه این خودرو نسبت اسب بخار و کیلوگرم بیشتری را نسبت به باقی رقبا ارائه میکند.
همچنین در اسلاید بعدی ایر با مرسدس بنز S کلاس مقایسه شده است. لوسید ایر با تمامی نسخههای S کلاس با قیمتهای مشابه مقایسه شده و سدان الکتریکی آمریکایی توانسته S کلاس را در زمینههای شتاب گیری، قدرت و قیمت شکست دهد.

اگرچه پرفورمنس موضوع مهمی است اما S کلاس از نظر کیفیت ساخت، اشرافیت و لوکس بودن یک استاندارد در کلاس خود محسوب میشود. لوسید این موضوع را فراموش نکرده اما تلاش کرده جنبه لوکس محصول خود را تقویت کند.

لوسید همچنین سیستم آرایه میکرو لنز MLA خود را برجسته کرده است. این سیستم که در چراغهای جلو بکار رفته روشنایی بهتری را نسبت به چراغهای هر خودروی دیگری در بازار ارائه میکند.


نهایتاً هم این کمپانی میگوید ایر از ۳۲ حسگر برای سیستم رانندگی خودکار پیشرفته استفاده میکند. اگر این سیستم نیازمند دخالت راننده باشد پس دیگر خودران نخواهد بود. این توانایی در سیستمهای خودران سطح ۴ و بالاتر به دست میآید و هیچ خودروسازی تاکنون نتوانسته به این سطح نزدیک شود.

نویسنده :
گروه خودرویی

-
تحویل زودتر از موعد خودروهای بایک X55 با رعایت کامل استانداردهای (PDI و PDS) توسط تیم شاهپری
1404/2/2
-
خرید نقدی و اقساطی اتوبوس
1404/1/26
-
آیا رینگ اسپرت ضرر دارد؟ بررسی علمی مزایا و معایب
1404/1/26
-
یکی از مهم ترین تکنولوژی ها خودرو که شمارا از مرگ نجات میدهد
1404/1/23
-
علت دود سفید اگزوز چیست؟ تمامی خرابی های اگزوز خودرو
1403/12/10