توافق اولیه آئودی با خودروسازان ایرانی
مدیر عامل اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان گفت: زمینه های همکاری بسیار زیادی میان ایران و آلمان وجود دارد که خودروسازی، انرژی و حمل و نقل از این زمینه ها محسوب می شود و ظرفیت ها برای آن آماده است.
متن کامل خبر :
پردیس خودرو: مدیر عامل اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان گفت: زمینه های همکاری بسیار زیادی میان ایران و آلمان وجود دارد که خودروسازی، انرژی و حمل و نقل از این زمینه ها محسوب می شود و ظرفیت ها برای آن آماده است.
به گزارش پایگاه خبری "پردیس خودرو "رن هارون در حاشیه نشست تجاری ایالت باواریای آلمان با فعالان اقتصادی ایران افزود: شرکت خودروسازی آئودی ، مذ اکراتی را با خودروسازان ایرانی داشته که به تفاهماتی منجر شده است و این امیدواری وجود دارد که در قدم های بعدی همکاری مشترک را آغاز کنند.
وی با بیان اینکه هیأت اقتصادی ایالت باواریا شامل بیش از 100 نفر و مشتاق همکاری با ایران است ، اضافه کرد : نخستین کاری که هیأت های تجاری انجام می دهند شناسایی ظرفیت های بازار ایران و اطراف ایران است و پس از آن سرمایه گذاری می کنند که البته مهم این است که طرف ایرانی با شناساندن ظرفیت ها، آلمانی ها را به سرمایه گذاری ترغیب کند.
رن هارون گفت : در شرایط جدید همکاری با ایرانی ها بنا داریم با راه اندازی کارخانه های مشترک و سپس سرمایه گذاری مستقیم، کالای آلمانی را در ایران تولید و علاوه بر داخل کشور در بازارهای اطراف ایران نیز توزیع کنیم.
برای دریافت آخرین اخبار صنعت خودری ایران و جهان و پیوستن به کانال اختصاصی تلگرام پردیس خودرو اینجا کلیک کنید
-
بررسی مشکلات کم فنر های خودرو های چینی
1404/12/5
-

راهنمای کامل خرید لوازم یدکی فیدلیتی و دیگنیتی بدون اشتباه و هزینه اضافی
1404/12/5
-

بیمه شخص ثالث چگونه قیمتگذاری میشود؟
1404/12/2
-

6 تعمیرگاه برتر تیگو در تهران + شماره تماس
1404/12/2
-

دردسرهای مالکان لیفان تمام شد؟ کشف یک تعمیرگاه تخصصی که زبان خودروهای لیفان را میفهمد!
1404/11/28











عضویت در خبرنامه




ثبت ديدگاه : کاربر عزیز نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.